Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 5+kk • 137 m² bez realitkyNad Farou, Kvasiny - Kvasiny, Královéhradecký kraj

Nad Farou, Kvasiny - Kvasiny, Královéhradecký krajČástečně vybaveno
Cena4 999 000 Kč

Tato nemovitost již od 21 201 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji novostavbu nízkopodlažního moderního rodinného domu v atraktivní lokalitě „Kvasiny Jih Zámecká“. Dům je postavený z tepelně izolačních cihel šíře 44 cm.

Dispozice domu: vstupní hala, prostorná technická místnost, samostatné WC, chodba, koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a WC, 2 pokoje, obývací pokoj s kuchyňským koutem, spíž, ložnice s vlastní koupelnou, kde se nachází vana, sprchový kout, umyvadlo a WC. Ze všech pokojů je možný vstup na terasu. Užitná plocha domu 137 m2 + terasy 113 m2. Dům je zkolaudovaný.

V ceně domu jsou kompletní sítě, standardy, terasa, pozemek o velikosti 1075 m2, oplocení vč. branky a pojezdové elektrické brány. Vysoký nadstandard domu zahrnuje kompletní sanitární vybavení (zařizovací předměty, závěsné WC, vana a sprchový kout), podlahové krytiny (dlažba) ve všech místnostech, podlahové vytápění, příprava pro zabezpečovací zařízení, příprava pro videotelefon, příprava pro centrální vysavač, příprava pro venkovní žaluzie nebo rolety, atd. Komplexní záruka na celý rodinný dům vč. vybavení.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu513929
Dispozice5+kk
Dostupné od1. 4. 2018
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha137
VybavenoČástečně
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.