Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 41 m² bez realitkyU Studánky, Praha - Bubeneč

U Studánky, Praha - BubenečVybaveno
Měsíční nájemné16 500 Kč

+ Vratná kauce30 000 Kč


Pronájem pěkného, zařízeného bytu 1+kk, o ploše 42m2, ve 2. patře cihlového domu s výtahem, ulice U Studánky, Praha 7 - Bubeneč. Dům je po rekonstrukci, je střežen kamerovým systémem. Byt je orientován do ulice a je také po rekonstrukci. V bytě jsou dřevěná špaletová okna s trojsklem, třívrstvá dřevěná dubová podlaha. Nová kuchyňská linka s varnou deskou, pračkou a lednicí. V ložnicí jsou koberce, mezi kuchyní a ložnicí se nachází nová rozkládací pohovka a velká nová TV. Byt má předsíň, zařízené koupelnu se sprchovým koutem, samostatné WC s elektronickým bidetem. V bytě je také fén, žehlička, žehlicí prkno, sušák, rychlovarná konvice, toustovač, mini trouba, kuchyňské potřeby, ručníky, povlečení, atd. Topení - infrapanely s termostatem. V blízkosti parku Stromovka, obchod Billa, park Letenské sady. Volny s 12/06. Pronájem - 16500 Kč; Nájemce platí za vynaloženou vodu, elektřinu, internet+TV; kauce - 30000 Kč. Vratná kauce je 2 nájmy. Pouze pro nekuřáky a bez zvířat! Přímí zájemci a realitky suslokon@gmail.com Prohlídky s majitelem.

Rent of a nice, furnished apartment 1 + kk with an area of 42m2, on the 2nd floor of brick house with lift, U Studánky street, Prague 7 - Bubenec. The house is after reconstruction, it is guarded by a camera system. The apartment is oriented to the street and is also after reconstruction. In the apartment are wooden windows with triple glazing, three-layer wooden oak floor. New kitchen with hob, washing machine and fridge. In the bedroom there are carpets, there is a new sofa bed and a big new TV - 4K” between the kitchen and the bedroom. The apartment has an entrance hall, furnished bathroom with shower, separate toilet with electronic bidet. The apartment also has a hair dryer, iron, ironing board, dryer, electric kettle, toaster, mini oven, kitchen utensils, towels, bedding, etc. Heating - infrapanels with thermostat. Near park Stromovka - 100 m., Billa supermarket, Letenské sady park, Prague-1 17min walk .

Rental - 16.500, -Kč; you pay monthly for internet, water and electricity; free - lift, garbage, cleaning; deposit - 30,000 CZK. Refundable deposit is 2 rentals. Only for non-smokers and no animals! Candidates write suslokon@gmail.com Shows with the owner

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu513937
Dispozice1+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha41
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.