Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 3+1 • 806 m² bez realitkyMalá Víska - Malá Víska, Středočeský kraj

Malá Víska - Malá Víska, Středočeský kraj
Cena2 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 602 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Rodinný dům se zahradou a garáží se nachází na pěkně situovaném místě obce Malá Víska v srdci brdských lesů. Z domu a z přilehlé zahrady je překrásný výhled do širokého okolí. Plocha parcely je 806 m2, zastavěná plocha 140 m2. Přízemí domu se skládá z prosklené verandy, tří pokojů, jídelny s kuchyní, koupelny a WC. Dále je v přízemí dílna s odděleným vchodem zvenku. Ta se dá v případě potřeby přestavět na další pokoj. Zhruba třetina domu je podsklepena. Jeden sklep je možné využít k uskladnění ovoce, druhý na složení pevného paliva na topení. Topit je však možné i elektřinou. Celý půdní prostor je volný – nabízí se k přestavbě na ateliér nebo pracovnu. Mimo dům je umístěna garáž s místností pro zahradní nářadí a nábytek. Na zahradě se nachází skleník o rozloze 25 m2. Dům má vlastní studnu, ale současně je napojen na veřejný vodovod. Má také velký septik - 21 m3.

Vzdálenost nejbližšího města se ZŠ je 4 km, spojení zajišťují pravidelné linkové autobusy. Obec Malá Víska je 15 minut autem od dálnice D5, tedy zhruba 40 minut autem od Prahy. Panenská příroda hlubokých brdských lesů (původně uzavřený vojenský prostor) je vhodná pro turistiku i cykloturistiku. Nedaleko obce je také zřícenina hradu Valdek.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu514140
Dispozice3+1
Dostupné od1. 5. 2018
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha806
VybavenoNevybaveno
Podlaží1
Typ budovyOstatní

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.