Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 54 m² bez realitkyLechowiczova, Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský kraj

Lechowiczova, Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský krajVybaveno
Měsíční nájemné8 400 Kč

+ Poplatky za služby600 Kč
+ Vratná kauce18 000 Kč


Hledáte pěkný čistý vybavený byt s dostupností 6 min do centra Ostravy? Pak se vám jistě zalíbí tento byt na Fifejdách u komplexu Orchard. Dům je v komplexu, který má unikátní vnitroblok proslulého sochaře Kurta Gebauera, připomínající snovou zahradu.

Tento dům je velmi slušný a klidný, hodně se na to dbá. Proto hledám taktéž slušné a pracující podnájemníky, nejlépe jednotlivce nebo bezdětný pár. Preferuji bez koček a psů, ostatní zvířata v klecích či teráriích nejsou problém. Kuřáci mohou kouřit v kuchyni nebo na balkóně, který je společný pro celé patro.

Byt obsahuje základní vybavení: v ložnici jsou prostorné skříně, manželská postel s matrací, lampa a malý stůl a ložní prádlo. Záchod i koupelna jsou po rekonstrukci. V koupelně je také umístěná koupelnová skříňka a skříňka se zrcadlem. Obývací pokoj je vybaven psacím stolem, prostorným regálem a rozkládacím gaučem s úložným prostorem. V kuchyni je starší, ale zachovalá kuchyňská linka s nádobím pro 2 osoby, stůl s 2 židlemi, popř.lednicí.

V ceně nájmu není elektřina a plyn.

V případě zájmu volejte na číslo 737 377 927 nebo pište na e-mail alena.ondrusova@centrum.cz.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu514188
Dispozice2+1
Podlaží8
Typ budovyPanel
Plocha54
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.