Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 140 m² bez realitkyMasarykovo nábřeží, Praha - Nové Město

Masarykovo nábřeží, Praha - Nové MěstoVybaveno
Měsíční nájemné55 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Překrásný zrenovovaný byt se 2 balkony na nábřeží u národního divadla s jedinečným výhledem na řeku, ve 2. patře zrekonstruované funkcionalistické budovy s výtahem. Skvělá poloha v centru Prahy, pěšky pár minut Staré Město, restaurace, školy, obchody... trhy na nábřeží, Žofín ...

Byt je směrován na řeku, je světlý, prosluněný,s původním systémem zastínění a s dokonalým systémem úložných prostorů.

Je koncipován tak, že z vany můžete vidět až na Vltavu.) Obrovský obývací pokoj s jídelním prostorem a luxusní kuchyní Bulthaup, ložnice s balkonem a výhledem na Petřín, druhá ložnice, samostatná velká prostorná šatna s druhým balkonem, která může sloužit i jako pracovna, koupelna s vanou, sprchovým koutem, toaletou a dvojumyvadlem, samostatná druhá toaleta, technická místnost a vstupní hala s vestavěnými skříněmi a úložným prostorem. Zachované původní prvky, velká okna, parkety, dlažba, pračka, myčka, vestavěné spotřebiče, TV. Nadstandardni vybavení zahrnuje kuchyň.linku Bulthaup, pračku Miele, armatury Dornbracht, zabudované osvětlení i reproduktory v podhledech. Parkování možné v garážích ND (50 m). Společné domovní služby cca 4000 Kč/měs. Energie se převádí na nájemce.

Beautiful renovated 2-bedroom apartment with 2 balconies and unique view of the river, on the second floor of a reconstructed Functionalist building with elevator. Ideal position , centrally located right next to the National Theater with instant transportation connections and full amenities in the area, a short walk to the Old Town and Wenceslas Square. Around in 5 min walk shops , restaurants, coffees, schools, sideriver corso with local fair on weekends, Žofín island park, Manes art gallery ..

The interior consists of light sunny living room with dining area and luxurious fitted kitchen, bedroom with access to balcony overlooking Petřín, second bedroom, spacious dressing room that can serve as a study with second balcony, bathroom with bathtub, from which you can enjoy river view), large shower, toilet and double washbasin, extra separate toilet, utility room, and entrance hall with built-in wardrobes and storage.

Preserved original features, large windows, wood parquet floors, tiles, washer, dishwasher, built-in appliances, TV. Premium fixtures&fittings include Bulthaup kitchen, Miele washing maschine, down lights and audio system fitted in the suspended ceiling. Garage parking (at an extra cost) available nearby (50 m). Common building charges approx. CZK 4000 per month. Utilities will be transferred to the tenant's name.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu514282
Dispozice4+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha140
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.