Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyPodle Náhonu, Praha - Záběhlice

Podle Náhonu, Praha - ZáběhliceMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Garáž
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby2 780 Kč
+ Vratná kauce14 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu krásný slunný byt 2+kk v novostavbě z r. 2004 v uzavřeném rezidenčním areálu v žádané lokalitě u Hamerského rybníka. Částečně zařízený byt o velikosti 50m2 se nachází v nejvyšším patře třípatrového cihlového domu a sestává z předsíně (4,16m2), v níž je umístěna velká vestavěná skříň, koupelny (4,63m2) se sprchovým koutem, WC, umyvadlem a zánovní pračkou, a ze dvou průchozích obytných místností. Prostorný a světlý obývací pokoj (26,31m2) je zařízen policovou stěnou a plně vybaveným kuchyňským koutem s vestavěnými spotřebiči (sklokeramická varná deska, el. trouba, digestoř, mikrovlnná trouba, myčka, chladnička s mrazničkou) a dřevěným barovým pultem s úložnými skříňkami. Z ložnice (14,22m2) vybavené manželskou postelí s nočními stolky a prádelníkem se vychází na terasu (6,17m2).

Byt je orientován na východ a nabízí výhled do zeleně směrem k rybníku. V obytných místnostech je nová kvalitní plovoucí podlaha, v kuchyňském koutu, předsíni a koupelně dlažba. Dřevěná eurookna i dveře na terasu jsou vybaveny roletami, vstupní dveře do bytu jsou bezpečnostní. V bytě je možnost připojení ke kabelové televizi a internetu (UPC). Bytový dům s výtahem se nachází v oploceném areálu, na společné zahradě je možnost využívat gril se zahradním posezením a dětské hřiště. V případě zájmu je možné dohodnout též pronájem garážového stání v objektu.

Jedná se o reprezentativní bydlení v atraktivní malebné lokalitě v těsném sousedství Hamerského rybníka a potoka Botič (přírodní památka meandry Botiče), ovocného sadu, oblíbeného sportovního centra Hamr (tenis, squash, beach volejbal, fitness atd.) se zahradní restaurací, vinným sklípkem, cyklostezkou. Zeleň, klid a velká nabídka možností relaxace se zde spojují s výbornou dopravní dostupností do centra (tram 11 a 14, dvacet minut do centra, bus na metro Strašnická a Pankrác) i ven z města (nájezd na Jižní spojku, výjezd na D1).

Nájem: 14000,- Kč

Poplatky 2780,- Kč za měsíc (při obsazenosti jednou osobou, 3500 za dvě osoby), zálohy na elektřinu budou převedeny na nájemníka.

Vratná kauce ve výši jednoho měsíčního nájmu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu514369
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 6. 2020
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha50
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
VytápěníÚstřední

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Garáž
Výtah
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDPod Vinicí
🚶 204 m (2 min)
PoštaPraha 41
🚘 1 209 m (4 min)
Obchod
🚶 564 m (7 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 1 227 m (4 min)
RestauraceHamr Sport
🚶 218 m (3 min)
LékárnaDr. Max
🚘 3 431 m (7 min)
ŠkolaEvangelická akademie Praha
🚘 1 369 m (4 min)
Mateřská školaMateřská škola Na Chodovci
🚶 734 m (9 min)
SportovištěHamr
🚶 359 m (4 min)
Hřiště
🚶 178 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.