Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 96 m² bez realitkyKe Kapličce, Dolní Břežany - Dolní Břežany, Středočeský kraj

Ke Kapličce, Dolní Břežany - Dolní Břežany, Středočeský krajVybaveno
Cena6 600 000 Kč

Tato nemovitost již od 27 990 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji mezonetový byt 3+1 v Dolních Břežanech, ulice Ke Kapličce. Užitná plocha bytu 96m2, balkón 3,5m2. Byt je teplý, slunný, orientovaný na východ a jihozápad.

V dolní části bytu (na úrovni 2. patra domu) se nachází předsíň s vestavěnými skříněmi, obývací pokoj, kuchyňská linka z masivu světlého dubu s vestavěnými spotřebiči, druhá obytná místnost, koupelna se sprchovým koutem a dvoj-umyvadlem, samostatná toaleta a schodiště vedoucí do horní části bytu, pod kterým jsou umístěny úložné a odkládací prostory.

V horní části bytu (na úrovni 3. patra domu) se nachází třetí obytná místnost, prostorná, se střešními okny a velkým množstvím úložných prostor.

Byt má bezpečnostní vstupní dveře, možnost připojení pevné telefonní linky, je čistý a velmi udržovaný.

Byt se nachází v nízkém třípatrovém bytovém domě s celkem osmi byty a transparentně fungujícím SJV. Dům byl postaven z kombinovaného materiálu cihla/panel. Společné prostory domu jsou nově zrekonstruované včetně nových vstupních dveří do domu na elektronický čip.

K bytu náleží jedno garážové stání s vnitřním průchodem přímo do domu, kóje na uložení sezónních předmětů a možnost využití uzamykatelné kočárkárny/kolárny.

Cena bytu včetně garážového stání je 6.600.000 Kč.

Po domluvě je možné odkoupit i druhé garážové stání sousedící s tím, které je součástí ceny bytu a také samostatný nebytový prostor v přízemí domu o velikosti 2,4m2.

Obec Dolní Břežany je samoobslužná (školka, škola, poliklinika, fitness centrum, multifunkční tělocvična, umělecká škola, pošta, kino, restaurace, centrum obce s nákupními možnostmi – vše pěší dostupnost do cca 600 m), nabízí klidné prostředí plné zeleně, cyklostezky, dětská hřiště, skatepark, a je dobře dostupná z centra Prahy autem i MHD (metro C Kačerov cca 20 min nebo Praha 4 – Modřany, tramvaje směr Praha 5 - Smíchov). Obě zastávky autobusu jsou od domu vzdáleny cca 120m (směr Kačerov), případně 400m (směr Modřany).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu514377
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha96
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.