Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 56 m² bez realitkyOlomouc - Hejčín, Olomoucký kraj

Rezervováno
Olomouc - Hejčín, Olomoucký krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce15 000 Kč


Pronájem slunné, zrekonstruované 2+1, v osobním vlastnictví, ve druhém podlaží dvoupodlažního cihlového domu bez výtahu. Byt je velmi dobře dispozičně řešen, pokoje jsou neprůchozí, samostatné WC, součástí bytu jsou tři vestavěné skříně. K bytu přináleží sklep. V kuchyni je prostorná komora. Topení je ústřední, pro ohřev vody se používá karma. V obývacím pokoji dřevěná plovoucí podlaha. Celková dispozice je 56m2, obývací pokoj 18 m2, ložnice 14 m2, kuchyň 10 m2, koupelna 3.6 m2, WC 0.82 m2 s oknem, předsíň 9 m2, spíž 0.85 m2. Byt je částečně vybaven (pračka, vestavěné skříně, kuchyňská linka, stůl a rohová sedací souprava v kuchyni). Internet je možný - v bytě je přiveden, nájemce si uzavře s poskytovatelem smlouvu. Preferujeme přepis energií na nájemce (plyn a elektřina). Poplatky jsou zálohy na vodu a topení a fixní platby spojené s bytem, bez elektřiny a plynu. Spotřeba v roce 2017: voda a topení a fixní platby cca 1900Kč/měs (uvedená záloha 2.500 je na tuto část), elektřina cca 800 Kč, plyn cca 250 Kč. Úklid společných prostor stojí 150 Kč / 6 týdnů a nájemce si jej může koupit, nebo zrealizovat sám. Pozice a lokalita tohoto bytu je vynikající, výhled ze všech oken je do zeleně, dům je umístěn v druhé řadě domů, tedy je odstíněn od silnice na ulici Ladova. V blízkosti veškerá občanská vybavenost, zastávka MHD před domem, Penny Market 200 metrů, pošta 100m, centrum města v pěší dostupnosti. Kousek od bytu je nově zbudovaná cyklo-inline-stezka. Klidná lokalita s možností venkovního posezení v zeleni. Parkování před domem je bezproblémové. Velmi výhodná pozice a poloha bytu. Byt je slunný, oba hlavní pokoje čtvercové, volný dohodou. Bezproblémové pohodové bydlení .

Rent sunny, renovated 2 + 1, in private ownership, on the second floor of a two-storey brick house. The apartment is very well designed, the rooms are separated, separated toilet, part of the apartment are three built-in wardrobes. The apartment has a cellar. The kitchen has a spacious chamber. Heating is central, karma is used for heating water. In the living room there is a wooden floating floor. The total layout is 56m2, living room 18 m2, bedroom 14 m2, kitchen 10 m2, bathroom 3.6 m2, WC 0.82 m2, hall 9 m2, pantry 0.85 m2. The location and location of this apartment is excellent, the view from all windows is in the green, the house is placed in the second row of houses, it is shielded from the road on the street Ladova. Close to all amenities, public transport stop in front of the house, Penny Market 200 meters, post office 100m, city center in walking distance. Close to the apartment is a newly built cycle-inline-trail. Quiet location with outdoor seating in the countryside. Parking in front of the house is seamless. Very advantageous position and location of the apartment. Internet in the apartment. The apartment is sunny, both main rooms are square. Seamless, comfortable living.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu514394
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha56
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.