Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem domu 5+kk • 161 m² bez realitkyJantarová, Roztoky - Žalov, Středočeský kraj

Jantarová, Roztoky - Žalov, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné29 500 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Nabízím k pronájmu zcela nový krásný neobydlený rodinný řadový dům se zahradou a garáží (plus stání na vlastním pozemku) o dispozici 5+kk (celková podlahová plocha 161m2 a zahradou o ploše 362m2) v nové rezidenční čtvrti v Roztokách.

Interiér domu nabízí prostorné a 4 světlé pokoje s 2 balkóny, 3 koupelny. V přízemí se nachází obývací místnost s výstupem na zahradu, koupelna se sprchovým koutem a plně vybavená kuchyň. Ve druhém patře domu se nachází 4 pokoje, koupelna se sprchovým koutem a koupelna s vanou.

Výborná dostupnost do Riverside school, do centra i na letiště.

K pronájmu volný ihned, o více informací a prohlídky volejte kdykoli.

New semi-detached house, 4 bedrooms, 3 bathrooms, unfurnished, semi-detached house for rent, 5+kk (161m2) and garden (362m2).

The property is located in a new villa neighbourhood of Roztoky town, close to a bus stop and railway station (train in downtown in 15 minutes) and a short drive to the airport and close to the Riverside School.

Fully fitted kitchen with appliances (electric cooking hobs, oven, fridge-freezer and a dishwasher), access to the garden, a separate WC, a small storage room. 1st floor: four bedrooms and two bathrooms (1 bathtub, 1 shower, 2 toilets). The lower ground floor comprises - kitchen, a large living room and a garage. Rent: 29,500 CZK + utilities.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu514406
Dispozice5+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha161
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBA

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.