Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 4+kk • 104 m² bez realitkyVelehradská, Praha - Vinohrady

Velehradská, Praha - Vinohrady
Cena9 980 000 Kč

Tato nemovitost již od 42 325 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Jedinečná příležitost ke koupi zajímavě řešeného slunného bytu 4+kk (+3x koupelna) na Vinohradech s terasou do vnitrobloku orientovanou na jihozápad.

Jedná se o velmi žádanou lokalitu u náměstí Jiřího z Poděbrad s výbornou dopravní dostupností a plnou občanskou vybaveností v bezprostředním okolí.

Metro Jiřího z Poděbrad je 5 minut chůze od domu, nákupní centrum (a metro) Flóra s multiplexem Cinema City je necelých 10 minut chůze.

Park Riegrovy sady i Parukářka se nachází 5 minut chůze od domu, v okolí je i několik sportovišť a bazénů (Sokol Vinohrady, Olšanka).

V okolí se nachází nepřeberné množství kvalitních restaurací, rozmanitých obchodů a na náměstí Jiřího z Poděbrad se pravidelně konají vyhlášené farmářské trhy.

Pro děti je zde několik kvalitních škol a školek (včetně britských, italských apod.), množství dětských hřišť a kroužků (plavání, sport, umělecké kroužky atp.).

Byt je mezonetový, řešený jako 4+kk (+3x koupelna a jedno samostatné WC), o výměře 95m2 + terasa 8,8m2. Nachází ve 4. a 5. patře velmi hezkého činžovního domu na rohu ulic Ondříčkova a Velehradská. Dům je po celkové rekonstrukci (výtah, střecha, fasáda, stoupačky, elektřina, vstupní dveře apod.) a díky pronájmu přízemních prostor obchodu s potřebami pro tanečníky má zajištěný příjem, proto jsou příspěvky do fondu oprav minimální.

Byt je zajímavě řešený se vstupem ve 4. patře domu. Za vstupními dveřmi se nachází předsíň (5,5m2), samostatné WC (1,7m2) s umyvadlem, komora (1,8m2) a schody do horního patra bytu. Dále je zde dveřmi oddělená klidová zóna se dvěma samostatnými ložnicemi (12,8m2 a 15,8m2) s okny do klidného dvora, samostatná velká koupelna (4,3m2) s vanou, WC, bidetem a dvěma umyvadly a druhá menší koupelna (3,1m2) se sprchovým koutem, WC a jedním umyvadlem, která je přístupná z jedné z ložnic. Z chodby klidové zóny (3,8m2) je dále přístupná technická místnost (1,4m2) s kotlem Junkers a přípojkou na pračku.

V horním 5. patře, které vzniklo půdní vestavbou, se nachází členitý obývací pokoj (28,2m2) s kuchyňským koutem a přímým vstupem na terasu (8,8m2), a dále menší ložnice či pokoj pro hosty / pracovna (14,4m2) s jedním malým střešním oknem a vlastní koupelnou (2,2m2) se sprchovým koutem a WC.

Netradiční řešení obývacího prostoru v horním patře má výhodu nejen v přímém přístupu na terasu, ale i to, že obě ložnice v dolním patře nejsou v půdní vestavbě a tím mají výbornou tepelnou a zvukovou izolaci.

Kromě ložnice v podkroví jsou ve všech prostorách klasická, nikoli střešní okna a minimum skosených částí stropu, takže většina prostor je velmi dobře využitelná. Dveře do bytu jsou bezpečnostní, na zemi jsou položené klasické dubové parkety a po celém bytě jsou rozvody jak datové, tak kabelové TV. Byt má svůj vlastní plynový kotel, kombinovaný pro topení a ohřev vody.

Byt je nezařízený (kromě kuchyňské linky) a díky tomu, že každá ze tří ložnicí má vlastní koupelnu, je vhodný i pro společné bydlení více spolubydlících.

Byt je vhodný i na investici, o pronájem je v této lokalitě velký zájem a to nejen přes AirBnB a mezi studenty nedaleké VŠE, ale lokalita je velmi žádaná i cizinci dlouhodobě žijícími v Praze.

Průměrná cena bytu na Vinohradech je podle auditorské firmy Deloitte 121 100 Kč za m2. Okolí Jiřího z Poděbrad sice technicky spadá pod Prahu 3, ale fakticky je to nedílná součást Královských Vinohrad. Cena 96 000 Kč za m2 je tedy pod aktuální tržní cenou.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu514465
Dispozice4+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha104
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBE - Nehospodárná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.