Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+1 • 67 m² bez realitkyOlbramovická, Praha - Kamýk

Olbramovická, Praha - KamýkČástečně vybaveno
Cena4 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 964 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím prodej bytu 2+1/L (jeden pokoj rozdělen příčkou na dva pokoje, dispozičně byt v tuto chvíli jako 3+1. Byt v osobním vlastnictví o velikosti 66,5 m2 z toho lodžie 5,4m2. .V 7.NP zrekonstruovaného panelového domu - zateplení, fasáda, střecha, vstupní dveře, zábradlí lodžií, výtah KONE, nové rozvody, kompletní rekonstrukce společných prostor. V bytě je zděné jádro, plastová okna , v obývacím prostoru na JV jsou okna francouzská. Podlahy jsou řešeny keramickou dlažbou a kobercem. Byt lze znovu dispozičně upravit na původních 2+1.

Orientace bytu: kuchyně (10,8m2 + pokoj na SV 20,3m2 a obývací pokoj 18,5m2 s lodžií 5,4m2 na JZ. Předsíň 7.9m2, kouplena 3,6m2. K bytu náleží sklepní kóje o velikosti cca 1,2 m² a společná kolárna.

Bezproblémové parkování před domem, MHD Lhotecký les .V okolí je veškerá občanská vybavenost, supermarkety Billa, Albert, Lidl, OBI, Kaufland, základní škola, mateřská škola. V místě je výborná dopravní obslužnost MHD kousek od domu s dobrou dostupností do centra, stanice metro Kačerov 10. minut. Krásná a tichá lokalita v blízkosti Kamýckého lesa a nově vybudovaného koupaliště - biotopu.

Právní servis spojeny s prodejem bytu zajištěn, složení kupní ceny do advokátní úschovy, smlouva o prodeji atd. +420 603 418 546 - RK prosím nekontaktovat !

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu514472
Dispozice2+1
Podlaží6
Typ budovyPanel
Užitná plocha67
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.