Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 3+1 • 93 m² bez realitkyMalíkovice - Malíkovice, Středočeský kraj

Malíkovice - Malíkovice, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby2 700 Kč
+ Vratná kauce10 000 Kč


Pronajmu dlouhodobě zcela samostatnou polovinu domu v 1. patře. Vše oddělené. Samostatný vchod, samostatná vstupní vrata, samostatná zahrada atriového charakteru (uzavřená a poskytující plné soukromí. Byt současné velikosti 3+1, 94 m2 bytové plochy je možno po dohodě rozšířit během 1 měsíce na dispozici 5+1, 124 m2 (dokončení zateplení podkroví). Malíkovice - Čanovice jsou malebná a tichá obec v údolí obklopeném lesy. Přesná adresa domu je: Čanovice 6 (Malíkovice). Na zahradě je k dispozici sauna, malý krytý bazén, podél pozemku potůček, skleník. Dopravně výborně dostupné do Slaného (9,7 km), Kladna (11 km) a Prahy (30 km a 20 minut jízdy ke hranici Prahy u Letiště Václava Havla). Autem pak například pouze cca 32 minut na ČVUT v Praze - Dejvicích. Dům bude volný od 1. května (nyní probíhá malování a drobné rekonstrukce interieru). Jedná se nikoliv o luxusní, ale solidní, prostorné a pohodlné bydlení v pěkném prostředí v dobré dostupnosti do Prahy. Dobrý poměr cena/výkon. Kontaktujte mě přímo na telefonu: 603 971 227, nebo petr.spirko@gmail.com.

A house just 20 minutes from the Prague airport. Good standard, spacious but not luxurious 2-bedroom apartment , 1.000 sq feet living area. A sauna and a small covered swimming pool. Private entrance, private garden. Ideal for a family. The landlord speaks English. Currently the house is under minor reconstruction, it will be available in May. Contact Petr: 603 971 227, petr.spirko@gmail.com

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu514499
Dispozice3+1
Dostupné od1. 5. 2018
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
Užitná plocha93
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.