Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru 1+1 • 39 m² bez realitkyZborovská, Praha - Smíchov

Zborovská, Praha - SmíchovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné15 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce16 000 Kč


Nabízím na pronájem krasný atelier 1+1 o celkové velikosti 39 m2 + vlastní venkovní terasa 20 m2 v žádané lokalitě Praha 5 Zborovská. Prostor a dům je po celkové čerstvé rekonstrukci. Prostor je vhodný na poradnu, kancelář apod. Dispozice: chodba, koupelna se sprchovým koutem a WC, samostatný pokoj se vstupem na krásnou venkovní terasu 20m2, kde můžete provádět pracovní schůzky, sportovní aktivity, pracovat na počítače apod, v podstatě být v práce a zároveň celý den trávit na čerstvém vzduchu. Dále pokoj s úplně novou kuchyňskou linkou se všemi spotřebiči značky Bosch. Dům má dva vchody, jeden je bezbarierový.

Dům se nachází v blízkostí nákupního centra Nový Smíchov a zastávky tramvaje/stanice metra „Anděl“ (linka B). Lokalita poskytuje veškerou občanskou vybavenost. V okolí jsou restaurace, kavárny, obchody, kina atd. Nájemné 18.500,- Kč + služby. Volné ihned. tel: 739544124. Volat můžete i o víkendu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu514521
Dispozice1+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha39
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.