Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 29 m² bez realitkyRabasova, Slaný - Slaný, Středočeský kraj

Rabasova, Slaný - Slaný, Středočeský krajMHD do minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Poplatky za energie1 000 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Nabízíme na pronájem pěkný plně zařízený byt 1+1, 29 m2, ve 2.patře cihl. domu bez výtahu, na ulici Rabasova, Slaný. Byt se skládá ze vstupní chodby, dále pak ložnice s malým obývacím koutem. Další pokoj je vestavěná kuchyňská linka s jídelním stolem a pracovním stolem. Byt prošel před 2 roky kompletní rekonstrukcí. Má nová plastová okna se žaluziemi a výhledem do klidného vnitrobloku. Koupelna je úplně nová se sprchovým koutem a WC. V bytě zůstane vše dle fotek. Na podlaze je dlažba a plovoucí podlaha. Možnost internetu. V bytě je TV, lednice s mrazákem, pračka, sporák, odsávač par. Do centra Slaného je to cca 15 min chůze, 10 min autem. Nedaleko od domu je základní škola, zimní stadion, supermarket Billa, kousek na autobusové nádraží Nádraží Veleslavín 30 min. autobusem. Na letiště je to 20 min autem nebo 30 min autobusem. Majitel požaduje 2 kauce. Není vhodné pro rodiny/jedince s dětmi. Poplatky jsou 2000 Kč plus elektřina a plyn (pouze vaření). RK nevolat. Doporučujeme.

We offer to rent a nice fully furnished apartment 1 + 1, 29 m2, on the 2nd floor brick house without a lift, on the street Rabasova, Slaný. The apartment consists of an entrance hall, then a bedroom with a small living area. The other room has a built-in kitchen with a dining table and a work desk. The apartment was completely renovated two years ago. It has new plastic windows with blinds and a view of the quiet courtyard. The bathroom is completely new with shower and toilet. All furniture will remain in the apartment. The floor is tiled and floating. Internet access is available. The apartment has a TV, refrigerator with freezer, washing machine, stove, hood. The center of Slany is about 15 minutes' walk, 10 minutes by car. Not far from the house there is a primary school, winter stadium, supermarket Billa, a short walk to Veleslavin train station 30 min. by bus. The bills are 2000 CZK plus electricity and gas (only cooking price 100-200 CZK per month). 2 security deposits asked. Highly recommended. NO REA required to call.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu514544
Dispozice1+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha29
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDSlaný, Rabasova
🚶 71 m (1 min)
PoštaSlaný 3
🚶 660 m (8 min)
ObchodBilla
🚶 386 m (5 min)
BankaMONETA Money Bank
🚘 2 023 m (3 min)
RestauraceStaročeská hospoda Zimák
🚶 219 m (3 min)
Lékárna
🚶 518 m (6 min)
Škola3. ZŠ Slaný
🚶 159 m (2 min)
Mateřská školaMateřská škola Na Dolíkách
🚶 458 m (5 min)
SportovištěBowling Zimák
🚶 225 m (3 min)
HřištěAsfaltové hřiště
🚶 527 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.