Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 42 m² bez realitkyMládeže, Praha - Břevnov

Mládeže, Praha - BřevnovVybaveno
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu krásný byt vybavený byt v prvním patře 4-patrového zatepleného domu v klidné lokalitě Prahy 6 Břevnov.

Byt je po kompletní rekonstrukci (2013) a moderně vybaven. Super je velmi prostorný sprchový kout. V bytě je kompletní vybavení, jak je vidět na fotkách včetně pračky, nové lednice, všech skříní, postele s úložným prostorem + noční stolek, rozkládací sedačky s úložným prostorem i stolu se židlemi ,TV. K bytu dále náleží společný balkon, na kterém je možné sušit prádlo. Byt má i sklep pro uložení kol či jiných sezónních potřeb. V bytě internet UPC 100Mb/s.

Byt se nachází v docházkové vzdálenosti od Pražského Hradu (cca 15 minut), Ladronky (10 minut) či Břevnovského kláštera. V okolí je velké množství zeleně, rybníky a skvělá občanská vybavenost, kdy samoobsluha je přímo naproti domu. Před domem i za domem je zahrada ,kterou je možné využít k posezení (pro celý dům).

Oblast je výborně dostupná jak autobusem č. 180 asi 4 zastávky od metra Dejvická, či tramvají 22 a 25. Centrum je dostupné běhěm cca 20ti minut.

K nastěhování po 1.5. dle dohody. Pro dlouhodobý pronájem.

We offer to rent a beautiful furnished apartment on the 1st floor of a 4-storeyed house in a quiet location of Prague 6 - Břevnov.

The apartment is after complete reconstruction (2013) and modern equipped. Super is a very spacious shower. The apartment has complete equipment, as seen in the photos including washing machine, frost-free fridge, all wardrobes, beds with storage space + bedside table, folding seats with storage space and a chair with chairs. The apartment also has a shared balcony, where it is possible to dry clothes. The apartment has a cellar for storing bicycles or other seasonal needs.

The apartment is located within walking distance of Prague Castle (about 15 minutes), Ladronka (10 minutes) and Břevnov Monastery. There is a lot of greenery, ponds and great civic amenities, where the supermarket is directly opposite the house. In front of the house and behind the house there is a garden that can be used for sitting (for the whole house).

The area is easily accessible by bus No. 180 about 4 stops from Dejvická metro or trams 22 and 25. The center is accessible after approx. 20 minutes.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu514734
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 5. 2020
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha42
VybavenoVybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.