Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 6+1 • 494 m² bez realitkyOtokara Březiny, Znojmo - Znojmo-město, Jihomoravský kraj

Otokara Březiny, Znojmo - Znojmo-město, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena4 230 000 Kč

Tato nemovitost již od 17 939 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme Vám ke koupi zděný dvoupodlažní rodinný dům s garáží a zahradou v našem osobním vlastnictví, nacházející se v pěkném prostředí v ul. Ot. Březiny ve Znojmě. Jedná se o nemovitost stojící na kraji částečně řadové zástavby ve vyhledávané části města. Svojí dispozicí a řešením je dům vhodný pro pohodlné bydlení vícečlenné rodiny nebo na zřízení dvou bytových jednotek.

V přízemí, hned za vstupními dveřmi, se nachází prostorné a světlé zádveří s botníkem a uzavřenou komorou pro plynový kotel. Následujícími dveřmi vstoupíte již do centrální chodby, z které je možné dále vstoupit do všech obytných místností v přízemí, nebo na schodiště vedoucí do horního patra nebo do sklepa. Kuchyň s jídelním koutem a prostorný obývací pokoj jsou orientovány s výhledem do předzahrádky před domem. V případě stavebních úprav by bylo možné tyto místnosti spojit v jeden moderní velkorysý celek. Ložnice s balkonem je naopak situovaná jihozápadním směrem k zahradě za domem, což zaručuje klid pro odpočinek a dostatek soukromí. Přízemí má vlastní koupelnu a samostatné WC.

Dispozice v druhém nadzemním patře je téměř stejná jako v přízemí. Je zde navíc oproti přízemí krásně prosluněná menší pracovna. Ta má vlastní lodžii s výhledem do ulice. I v tomto patře se nachází plynový kotel pro vlastní nezávislé vytápění, pěkná koupelna a samostatné WC.

Sklepní část domu – to jsou suché prostory o rozloze dalších asi 70 m2, kde se nyní nachází prádelna, sušárna a sklady. Jejich budoucí využití je možné např. jako dílna, vinotéka, fitness, zřízení sauny atd.

Travnatá zahrada s příjemnou výměrou, květinový záhon a vydlážděný dvorek přímo za domem poskytují příjemný prostor pro venkovní posezení, což oceníte zejména během dlouhých letních večerů.

Dům je kompletně napojen na všechny inženýrské sítě, izolován a zateplený po celém svém obvodu. Okna v přízemí jsou do ulice vybaveny předokenními žaluziemi. Bytová plocha nadzemních podlaží dohromady činí 160 m2. Přilehlá garáž v úrovni pozemku je průchozí do zahrady a poslouží dobře i jako dílna.

K této nemovitosti je doložena veškerá stavební dokumentace, včetně historie domu. Dílenské a zahradní nářadí může být součástí prodeje. Průkaz energetické náročnosti budovy byl vypočten s rezervou na stupeň E.

Dům je v celkově pěkném, dobře udržovaném stavu, umístěný v příjemné okolní zástavbě. Je vhodný pro klidné rodinné bydlení v blízkosti lesů Gránického údolí a zároveň se nachází v dosahu veškeré městské vybavenosti. Doporučujeme.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu514737
Dispozice6+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha494
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBE - Nehospodárná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.