Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+kk • 42 m² bez realitkyVeselská, Praha - Letňany

Veselská, Praha - Letňany
Cena3 175 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 465 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


BYT PŘED DOKONČENÍM DO 2 MĚSÍCů !

Nabízím nový byt 1+kk, o podlahové ploše 42,3 m2 včetně sklepa 2,4 m2, plus balkon 3,4 m2, v 5. nadzemním podlaží a garážového stání 12,5 m2 v 1. podzemním podlaží domu, v developerském projektu Rezidence Veselská II, v Praze 9 - Letňany.

Bytová jednotka je situována v předposledním patře, s výhledem do okolí a na obytnou část Letňan. Díky západní orientaci patří mezi nejžádanější byty v domě. Ideální bydlení pro milovníky podvečerního posezení a pohody při letních západech slunce. Dispozičně je byt velice dobře řešen. Obývací pokoj s kuchyňským koutem má 27,9m2. Koupelna s toaletou a místem na pračku 4,2 m2. Předsíň - 6,4 m2 má dostatek místa na šatnu, či vestavěnou skříň. Byt bude kolaudován v energetické třídě B, což zaručuje budoucím majitelům nízké náklady na vytápění a hospodaření s energií. 

Prodej je řešen formou postoupení smlouvy o výstavbě, neplatíte tak daň z nabytí nemovitosti ve výši 4%! Autobusová zastávka je 1 min. pěšky od domu. Za 5 minut vystupujete na metru C - Letňany. V okolí  je veškerá občanská vybavenost, nedaleko se nachází OC Nové Letňany, obchody Lidl, Tesco, Penny, Albert, Globus, knihovna, mateřská škola, pošta, městský úřad, bankomaty, lékař, místní restaurace. Volný čas můžete trávit v bazénu Aquacentra Lagoon, Skydive Aréně nebo bruslením v Ice Aréně. 

Během výstavby není k dispozici energetický štítek budovy, proto je uvedena  energetická třída G. Po dokončení stavby bude  předložena skutečná (B) energetická třída objektu. RK prosím nepište, jen přímý zájemci. Ozvu se Vám zpět.   

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu514797
Dispozice1+kk
Podlaží5
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha42
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.