Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Chaty a chalupy
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej chaty, chalupy 4+1 • 150 m² bez realitkyZlátenka - Zlátenka, Kraj Vysočina

Zlátenka - Zlátenka, Kraj VysočinaVybaveno
Cena1 590 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 743 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Z důvodu dlouhodobého nevětrání je nemovitost momentálně vlhká a je možná další sleva 100tis nebo podle dohody na případné řešení vlhkosti?

Na prodej venkovský rodinný dům se zahradou v malé obci Zlátenka u Pacova na Pelhřimovsku. Dům se nachází na okraji obce při hlavní komunikaci směrem na Tábor. Jedná se o samostatně stojící jednopodlažní objekt zděné konstrukce ze smíšeného zdiva, který prošel částečnou velmi kvalitní rekonstrukcí: nová sedlová střecha pokrytá šindeli z modřínu, nové dřevěné špaletové okna s dvojsklem v rekonstruované části a plastové okna v nerekonstruované části, nová koupelna s podlahou z teakového dřeva a ručně malovaným umyvadlem z Mexika, 2 nově zrekonstruované ložnice s odvětrávanou podlahou, nové rozvody elektřiny, vody a odpadu, nový 3-komorový septik. Objekt sestává z obytné části, na kterou přiléhá stodola s dílnou. Vstup do bydlení zastřešenou verandou, která vyžaduje rekonstrukci, dále pokračuje chodba ze které je vstup do dvou ložnic a do koupelny s WC, vanou a sprchovým koutem (tato část je po kompletní rekonstrukci). Na chodbu pak navazuje kuchyň průchozí do obývacího pokoje (tato část je naopak vhodná k rekonstrukci). V obývacím pokoji krbová kamna s rozvody do ÚT, které vytápí ostatní místnosti. Vedle obýváku je ještě další pokoj s klenutými stropy, který je také vhodný k rekonstrukci. Z kuchyňského koutu je vstup do podkroví s novými vikýřovými okny, kde je možné vybudovat další pokoj. Voda do domu je z obecního vodovodu a u domu je ještě vlastní studna s užitkovou vodou, teplá voda je z velkého 120 l bojleru, elektro 220/380V, na podlahách nové dřevěné prkna, dlažba, pvc a plovoucí podlaha. Část domu po kvalitní a nákladné rekonstrukci, zbylá část v dobrém udržovaném stavu. Kolem domu členitý pozemek rozdělený na dvůr a zahradu cca 1000 m2. Dům je vhodný k trvalému bydlení i rekreačním pobytům. Dobrá dostupnost do Pacova i Pelhřimova. Prodej včetně vybavení a kvalitního teakového nábytku. Kupní cena neobsahuje daň z nabytí nemovitých věcí. Okamžitě k užívání.

A lovely cottage with the garden for sale in a small village Zlatenka near Pacov. The cottage stands at the edge of the village close to the main road to Tabor. It is a stand-alone object from the mix brickwork which was partially very well renovated: new saddle roof covered with the larch shingle, new wooden double windows with double glasing, new bathroom with the teak wooden floor and the hand-painted washbasin from Mexico, 2 newly renovated bedrooms with the ventilated floors, new elektricity, new water and drain pipes, new 3-room septic tank, hot water from the new 120 l boiler. The water comes to the house from the public water mains and there is also a well with the utility water next to the house. The cottage is being sold with the fittings and the quality teak furnishings. Ready to be used.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu514857
Dispozice4+1
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha150
VybavenoVybaveno
Typ budovyOstatní

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.