Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 4+kk • 115 m² bez realitkyPraha - Hloubětín

Praha - HloubětínČástečně vybaveno
Cena12 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 51 740 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím Vám ke koupi bezbariérový byt se zahrádkou, v osobním vlastnictví, s parametry rodinného domu, který je přitom jen kousek od tramvaje a metra linky B, navíc obklopený vzrostlou zelení a městskými parky s rybníky Prahy 9.

Byt je dispozicí 4+kk (119 m2) se zahradou 401 m2 a dvěma terasami, velkým sklepem a dvěma nadstandardními parkovacími stáními umístěnými v suterénu bytového domu. Dům je novostavbou z roku 2016, suterén a vstup do domu je monitorován kamerovým systémem, byt je proveden ve vysokém standardu – podlahové topení v koupelně a kuchyni, nová nadstandardní kuchyňská linka, dvě luxusní koupelny, v obývacím pokoji dřevěná podlaha, krb, dřevěná okna, bezpečnostní předokenní rolety, zavedená zahrada se zahradním domkem s venkovním posezením a automatickou závlahou, která je přístupná ze všech pokojů bytu. Byt je orientován na J, S a V.

Bytový dům je situován na konci slepé ulice, která končí soukromým parkem, vedle domu vede cyklostezka. Jen pár kroků od domu protéká říčka Rokytka, která vybízí ke klidným procházkám nebo ke sportovnímu vyžití, podél říčky vede naučná stezka a fitness stezka s dřevěnými cvičebními prvky. Ponny klub v ulici U Elektry pořádá pro nejmenší vyjížďky kolem Rokytky na ponících. V oblasti je aktivní sportovní sdružení Devítka v pohybu. K bytu patří podíl na soukromém parku a na soukromém dětském hřišti. Bytové domy v tomto projektu dosáhly prestižního ocenění Realitní projekt roku 2016 v kategorii odborné poroty.

V blízkosti je tramvajová zastávka U Elektry, nově budovaný městský park s rybníkem, herními prvky, a budovanou stezkou na metro Kolbenova. Dále obec připravuje školku a základní školu jen 400 m od domu.

RK nevolejte, nepište.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu514898
Dispozice4+kk
Podlaží1
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »
Plocha115
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.