Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu • 23 m² bez realitkySládkova, Hradec Králové - Slezské Předměstí, Královéhradecký kraj

Sládkova, Hradec Králové - Slezské Předměstí, Královéhradecký krajVybaveno
Měsíční nájemné5 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce7 000 Kč


Pronájem samostatného neprůchozího pokoje 23 m2 v bytě 3+1. JEDNÁ SE O SPOLUBYDLENÍ. Zbývající dva pokoje jsou již pronajaty, v každém bydlí jedna dospělá pracující osoba.

Nabízíme k pronájmu samostatný neprůchozí pokoj 23 m2 v bytě 3+1 v prvním patře ve Sládkově ulici 194, Hradec Králové, Slezské Předměstí. Všechny pokoje v bytě jsou neprůchozí, samostatná kuchyně, koupelna a samostatné WC - užívá se společně s ostatními spolubydlícími. Celý byt a pokoje jsou plně vybaveny veškerým nábytkem a všemi spotřebiči. V jednotlivých samostatných a neprůchozích pokojích se nachází postel, skříň, komody, stůl, židle, záclony, závěsy... Další vybavení je možné zajistit po vzájemné dohodě. Kuchyň je vybavena kuchyňskou linkou se všemi spotřebiči. Cena 5.000,- Kč za pokoj měsíčně ( energie a služby 2.000,- Kč pro jednu osobu měsíčně, 2.500,- Kč pro dvě osoby měsíčně, zahrnuje veškeré náklady na energie, všechny poplatky a internet, tj. jedná se o paušální cenu konečnou). Kontakt: Ing. Tomáš Voříšek, +420 602 245 620, tomasvorisek@volny.cz.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu515074
DispoziceOstatní
Dostupné od1. 6. 2018
VlastnictvíOstatní
Plocha23
VybavenoVybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.