Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+1 • 72 m² bez realitkyMládežnická, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav, Středočeský kraj

Mládežnická, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena2 850 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 226 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prodám družstevní byt 4+1, snadný převod do osobního vlastnictví je možný (potvrzení družstva) po zaplacení zbývající anuity 19 091,- Kč (uhradím). Výhodou je osvobození od daně z převodu nemovitostí, tj. 4% z kupní ceny.

Možnosti financování - pokud nejsou vlastní zdroje - např. předhypoteční úvěr s následným převodem na hypoteční úvěr po nabytí nemovitosti, hypoteční úvěr s ručením jinou nemovitostí, úvěr při stavebním spoření...

Byt je dispozičně příjemně řešený - rozdělený na klidovou a rušnou zónu. Ze vstupní chodby je v levé části vchod do obýváku a kuchyně, vpravo do druhé čtvercové chodby, odkud se vchází do ložnice, dvou pokojů, koupelny a WC. Z ložnice je vstup na balkón dlouhý 6 m. Okna jsou směřována na JV. Byt je vhodný pro vytvoření bydlení dle vlastního vkusu a potřeb. Nábytek možno ponechat zdarma, nebo vyklidíme.

Byt se nachází ve 4. patře v klidném, zrekonstruovaném a dobře udržovaném panelovém domě s 23 byty. V přízemí je kolárna a kočárkárna. V suterénu náleží ke každému bytu sklep, vstup je dobře zabezpečený.

Dům je v klidné oblasti, příjezdová silnice je pouze jednosměrná, možnost parkování.

V blízkosti (do 5 min chůze) je zastávka MHD, obchodní dům Tesco, Penny, Jysk, sportovní hřiště. Také škola, zdravotnické zařízení a ostatní vybavenost je v blízkosti.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu515107
Dispozice4+1
Podlaží4
Typ budovyPanel
Plocha72
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.