Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 67 m² bez realitkySezimova, Praha - Nusle

Rezervováno
Sezimova, Praha - NusleMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby1 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Hezký den všem, dále prosím, ať nečtou a hlavně mi nevolají realiťáci, díky :-)

Všem ostatním zájemcům nabízím k pronájmu krásný a slunný mezonet s velkou terasou s parádním výhledem do zelených Nuslí a s ateliérovým oknem, díky kterém můžete spát doslova pod hvězdami. Mezonet znamená, že jde o dvoupatrový byt se schodištěm uvnitř. Dole je předsíň, úložný prostor, ložnice a samostatná koupelna (s vanou). Nahoře pak obývací pokoj s novým moderním kuchyňským koutem a prostornou terasou.

Byt má moderní zastínění oken. Jde o speciální chytré rolety, které brání prostupu tepla, ateliérová okna mají navíc speciální chytrá skla, která v létě snižují prostup slunečních paprsků, v zimě pod nimi zase není zima. Byt má plynový kotel, který zajišťuje vytápění a ohřev vody, je k němu přenosný termostat, který si můžete naprogramovat dle své potřeby.

Byt je částečně zařízený, tzn. je v něm pračka, prostorná lednice s mrazákem, mobilní klimatizace, trouba a velká skříň v ložnici. Po dohodě lze do bytu přidat další vybavení a případně nábytek. Fotografie jsou z doby předtím, než se nastěhoval současný nájemník, který si své věci zase odstěhuje – doplnil jsem foto lednice a skříně v ložnici. Byt bude čerstvě vymalovaný a uklizený.

V bytě je možnost kabelové televize a internetu, případně pevné linky. Částka obsahuje nájem – energie jsou dle spotřeby nájemce. Na terase lze mít malou zahrádku a vejde se na ní při grilování až 12 lidí (odzkoušeno).

Byt je v posledním patře nádherného prvorepublikového domu s Madonou a také sv.Václavem ve štítu. Z domu je to minuta chůze k zastávce MHD Náměstí bratří Synků (tram 11, 18 a bus 193) a kousek od ní je zastávka Otakarova (tram 6,7,24). Nejbližší metro Vyšehrad je 7 min. chůze na trase metra C.

Hledám dlouhodobé nájemníky na několik let. Prohlídky jsou možné v pátek odpoledne a večer. Těším se na Vás.

Translated by google translator :-) :

Have a nice day everyone, please don't read and mainly don't call me realists, thanks :-)

To all other interested parties I offer for rent a beautiful and sunny duplex with a large terrace with a great view of the green Nusle and a studio window, thanks to which you can literally sleep under the stars. Maisonette means that it is a two-storey apartment with a staircase inside. Downstairs is the hall, storage space, bedroom and separate bathroom (with bath). Upstairs there is a living room with a new modern kitchenette and a spacious terrace.

The apartment has a modern shading of windows. These are special smart blinds that prevent the passage of heat, the studio windows also have special smart glass, which reduces the penetration of the sun's rays in summer, and it is not cold in winter. The apartment has a gas boiler, which provides heating and hot water, it has a portable thermostat, which you can program according to your needs.

The apartment is partially furnished, ie. it has a washing machine, a spacious fridge-freezer, mobile air conditioning, an oven and a large closet in the bedroom. Upon agreement, it is possible to add additional equipment and possibly furniture to the apartment. The photos are from the time before the current tenant moved in, who moved out of their belongings again - I added a photo of the refrigerator and wardrobes in the bedroom. The apartment will be freshly painted and tidy.

The apartment has the possibility of cable TV and internet, or landline. The amount includes rent - energy is according to the tenant's consumption. The terrace has a small garden and can accommodate up to 12 people with barbecue (tested).

The apartment is on the top floor of a beautiful First Republic house with the Madonna and St. Wenceslas in the gable. It is a minute's walk from the house to the Náměstí bratří Synků public transport stop (tram 11, 18 and bus 193) and a short walk from it is the Otakarova stop (tram 6,7,24). The nearest metro Vyšehrad is 7 min. walk on metro line C.

We are looking for long-term tenants for several years. Tours are possible on Friday afternoons and evenings. I look forward to you.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu515187
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 6. 2021
VlastnictvíOsobní
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha67
VybavenoČástečně
Podlaží4
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDNáměstí Bratří Synků
🚶 118 m (1 min)
PoštaPraha 416
🚶 246 m (3 min)
ObchodPekárna a cukrárna Hořovice
🚶 102 m (1 min)
BankaOberbank
🚶 84 m (1 min)
RestauraceConcordia
🚶 43 m (1 min)
LékárnaDr. Max
🚶 143 m (2 min)
ŠkolaZŠ Táborská
🚶 155 m (2 min)
Mateřská škola
🚶 392 m (5 min)
SportovištěTJ Sokol Nusle
🚶 389 m (5 min)
Hřiště
🚶 247 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.