Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 228 m² bez realitkyJedlová, Hostivice - Hostivice, Středočeský kraj

Jedlová, Hostivice - Hostivice, Středočeský krajVybaveno
Cena13 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 58 525 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme prostorný rodinný dům o dispozici 5+kk (148m2 zastavěná plocha, 228 m2 užitná, 26 m2 terasy), s dvojgaráží (36m2) a třemi koupelnami v klidné lokalitě vilové čtvrti na západě městečka Hostivice. Jedná se o největší z typových domů, stavěných v této vilové lokalitě v roce 2006. Dům prošel nedávno (zima 2017) velkou rekonstrukcí interiéru.

Exteriér: dům nabízí velmi klidné bydlení v soukromí - specifikem je příjezdová cesta/ulice pouze pro dva domy v ulici a dále pozemek se vzrostlou zahradou (spousta plodících ovocných stromů a keřů, velká skalka) o celkové výměře 943 m2 (zahrada 795 m2). Dům má elektrická vjezdová a garážová vrata (2 parkovací místa před vraty, 3 okolo garáže, 2 v garáži), bohaté dláždění dokola a důmyslně řešenou dvojitou pergolu se stahovatelným baldachýnem.

Interiér: za bezpečnostními dveřmi se vstupuje do světlé chodby s otevřenou šatnou a vstupem do dolní technické koupelny (bojler, WC, sprchový kout). Dále se vchází do prostorného obývacího pokoje, kde se vpravo nachází značková kuchyně BLUM (obě patra jsou bezbariérová) s vestavěnými kvalitními spotřebiči (zn. Bosch/Siemens/Franke) a výstup na prostornou terasu s možností zřízení dalšího posezení. Pod schodištěm je vstup do prostorné větrané komory. Vpravo se nachází obývací část s přípravou na krb a vstupem na zahradu. V prvním patře se nacházejí čtyři prostorné pokoje a dvě koupelny. Pokoje v centrální části domu včetně jedné koupelny mají vstupy na prostornou terasu (orientace V/Z). Čtvrtý největší pokoj sídlí nad dvojgaráží a vedle štědré výměry disponuje také vlastní koupelnou. Na centrální chodbě je dále výlez přes stahovatelné schodiště na půdu s velkým úložným prostorem s možností dalšího rozšíření úložných prostor.

V rámci nedávné rekonstrukce byla s výjimkou vstupní haly položena v celém domě kvalitní německá podlaha z masívu, dům byl kompletně vymalován a byly zrekonstruovány obě horní koupelny včetně instalací (velkorysá rohová vana, bezlemová WC, LED zrcadla, kvalitní sprchový kout, designové baterie), nábytku a luxusních italských obkladů a dlažeb. V garáži instalován nový výkonný centrální vysavač zn. Husky s doživotní zárukou s extra odsávací štěrbinou v kuchyňském koutě; nový zásobník na vodu zn. Vaillant; pokročilý značkový alarm s možností napojení na CPO; nový nábytek, který možno po dohodě zanechat. Příprava na krbovou vložku/krbová kamna s možností využití opce na luxusní akumulační kamna HEIN Solid Accum.

V oblasti je skvělá dopravní dostupnost – nová vlaková zastávka 4 minuty chůze - spojení v rámci PID - na Smíchov 23 minut, hl. nádraží 33 minut; Praha-Bubny/Vltavská 27 Minut; 3 příjezdové cesty do Prahy; blízkost přírody (hostivické rybníky); cyklostezky; celková občanská vybavenost Hostivice.

We offer very spacious and bright house located in a very calm and safe environemnt close to Prague borders. Only two houses on this street share the access road as its own driveway, which adds to safety and calm living. The house is surrounded by green mature garden with many sorts of fruit baring trees, front and backyard paved areas for resting and sun sheds. The house has recently undergone a complete interior revamp showing off mainly a new german produced massive wood floors, completely new paint and both of the top floor bathrooms. The house is situated close to a newly made frequent train station which bring you to the Prague city centre in 20-30 minutes even at night hours. We are looking forward to make you a tour, we speak fluent english, french or german.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu515229
Dispozice5+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha228
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.