Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+kk • 101 m² bez realitkyŠpitálka, Brno - Trnitá, Jihomoravský kraj

Špitálka, Brno - Trnitá, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena5 140 000 Kč

Tato nemovitost již od 21 798 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím převod členských práv a povinností k DB s okamžitým a bezplatným převodem do OV kompletně zrekonstrovaného bytu 4+kk s balkonem a šatnou na začátku ulice Špitálka v Brně.

Byt má 95 m2 podlahové plochy + 3 m2 balkon + 4 m2 sklep. Byt se nachází v 1.patře domu, je velice prostorný a velkorysý, a má výbornou dispozici s centrální chodbou, ze které jsou vstupy do všech místností.

https://brnensky.denik.cz/zpravy_region/spitalka-se-promeni-jeji-novou-podobu-urci-soutez-zacina-v-zari-20180418.html

Byt je čerstvě po zdařilé a citlivé rekonstrukci se zachováním původních prvků a kvalitních materiálů. Jsou zachovány původní zdobné prvky a interiérové dveře. Je zde šatna. V celém bytě jsou nové sádrokartonové podhledy. V chodbě, koupelně, na WC a v šatně je dlažba. V pokojích je masivní dřevěná dubová podlaha. V chodbě je umístěn nový el. rozvadeč pro 230V a pod ním připraven rozvaděč pro slaboproud - LAN síť. V pokojích jsou zásuvky pro kabelové připojení PC. Ložnice je orientována do klidného vnitrobloku s balkonem. Koupelna je nová: umyvadlo se skříňkou v dekoru ořechu, vana, místo na pračku a otopný žebřík. Obývací pokoj s novou kuchyní s vestavěnými spotřebiči - lednice s mrazákem, el. varná deska, elektrická trouba, digestoř a myčka nádobí, led osvětlení kuchyně a jejího okolí. V obývacím pokoji je příprava na domácí kino - vývody na zadní reproduktory umístěné na zadní stěně za gaučem a dále zásuvka pro projektor uprostřed místnosti. V obývacím pokoji je velký prosklený arkýř, který umožňuje výhled do ulice. Orientace obývací pokoj a velký pokoj - JV, malý pokoj a ložnice SZ.

Nábytek k prodeji po domluvě za výhodnou cenu.

Možnost pronájmu parkovacího stání v blízkém vnitrobloku na ulici Špitálka.

V domě bude v nejbližší době (pravděpodobně letos) vybudován výtah.

Nízké měsíční náklady - úklid 100 Kč, studená voda 250 Kč, ohřev TUV 900 Kč, voda pro TUV 250 Kč, teplo 1362 Kč, el.energie spol. 16 Kč, kotelna 668 Kč, fond oprav 1059 Kč, správní činnost 250 Kč = celkem 4855 Kč + el.

Velice dobrá dostupnost do centra města. Do budoucna velký potenciál dalšího růstu ceny bytu a lokality díky již probíhající výstavbě Business parku Vlněna.

Jedná se o převod členských práv a povinností s okamžitým bezplatným převodem do vlastnictví (neplatí se 4% daň z nabytí nemovitosti). Lze bez problému financovat hypotékou.

Energ.štítek uveden G z důvodu, že zatím není vyhotovený.

!!! RK volat pouze a jenom s konkrétními zájemci s časem prohlídky, nemám zájem o konspirační schůzky ohledně přidání do nabídky nebo nafocení!!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu515298
Dispozice4+kk
Dostupné od1. 5. 2018
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha101
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.