Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 2103 m² bez realitkyK Jelenám, Praha - Kunratice

K Jelenám, Praha - Kunratice
Cena6 500 Kč

Tato nemovitost již od 28 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízíme k prodeji pozemek v atraktivní lokalitě Praha 4 - Kunratice. Jedná se o krajní rovinatý pozemek se vzrostlými stromy o výměře 2103 m2.

Na hranici pozemku jsou všechny inženýrské sítě - elektřina, kanalizace, veřejný vodovod a plyn, na pozemku vlastní kopaná studna.

Lokalita je velmi dobře dopravně dostupná - rychlý dojezd do centra a na D1. MHD Bus - metro Chodov cca 10 min., Kačerov 20 min. V místě a okolí jsou dostupné všechny služby - školka, škola, obchody, sportovní areály, zdravotnická zařízení /Thomayerova nemocnice, IKEM) a další. V těsné blízkosti rozsáhlá zeleň, rybník Šeberák, Olšanský rybník a další, rekreační oblast Kunratická Bažantice, Kunratický les a Zámecký park. Velmi dobré podmínky pro rekreační sport, zejména běh a cyklistiku v čistém a zdravém prostředí.

V novém Metropolitním plánu Prahy je pozemek zařazen jako obytná zastavitelná plocha. Oblast nově určená k rozvoji jako obytná zóna. Vhodné jako investice nejen pro výstavbu RD, ale i pro obchodní záměry.

Cena k jednání 8.000,-Kč za m2.

Land in an attractive neighborhood of Prague 4 with total area of 2103 m2.

The plot is located in a beautiful unpolluted landscape of Kunratice.

The underground utilities are at the boundary of the plot. The plot has it´s own water well.

The location has a good accesibility - fast approach to the city center and the D1 highway. Public transport is 10 mins away (Bus to metro line C). All amenitiess - kindergarten, school, shops, sport facilities, hospital /Thomayer Hospital, IKEM/ are nearby. In close proximity to extensive greenery - two ponds are just steps away, recreational area Kunratická Bažantice, Kunratice Forest and Zámecký park are nearby. The plot will provide safety, privacy and a perfect setting for leisure time that will surely be appreciated not only by families with children. Very good conditions for recreational sports, especially running and cycling in a clean and healthy environment.

The new Metropolitan Plan of Prague classifieds the land as a residential area. The plot offers a great opportunity for investment not only for the construction of a family house, but also for business purposes.

Cost 8.000, -CZK per m2.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu515304
VybavenoNevybaveno
Plocha2 103
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.