Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyTábor, Brno - Žabovřesky, Jihomoravský kraj

Tábor, Brno - Žabovřesky, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné15 200 Kč

+ Poplatky za služby1 050 Kč
+ Vratná kauce15 200 Kč


Nabízím k pronájmu vybavený podkrovní byt 2+kk 50m v Brně - Žabovřeskách na ulici Tábor.

Byt je světlý, teplý s nízkými provozními náklady. Je situovaný ve 4 patře činžovního domu. Je 5 let po kolaudaci v perfektním stavu, volný k nastěhování od 1.května 2018.

V blízkosti je veškerá občanská vybavenost (obchody, restaurace, bistro, cukrárna, bary a kluby, koupaliště, hřiště, parky).

Nespornou výhodou je jeho snadná dostupnost - 5 min MHD do centra, 5 min od Technologického Parku a IBM (zastávka trolejbusu č.34 a 36 se nachází v těsné blízkosti domu, taktéž zastávka tramvaje č. 3 a 11. Zastávka tramvaje č. 12 se nachází cca 5min chůze od domu).

Byt má samostatnou koupelnu a WC. V koupelně je vana a bojler na ohřev teplé vody. Součásti je i pračka. Vytápění je zajištěno úsporným elektrickým kotlem.

Kuchyňská linka je vybavena nadstandardními vestavnými spotřebiči značky AEG a Siemens. V obývacím pokoji se nachazí, mimo jiné, rozkládací pohovka s úložným prostorem a jídelni stůl. V samostatné ložnici se pak nacházi manželská postel a prostorná skříň. Střešní okna jsou vybavena zatemňujícími i zastiňujícími roletami značky Velux, a to i včetně venkovních markýz pro použití během letních měsíců.

Nájemné je 13 500,- Kč. Součástí nájemného je připojení na wifi. Měsíční náklady na služby a vodné (rozpočítané na 2 osoby) jsou 1 700,- a měsíční náklady na elektřinu jsou nastaveny na 1 050,-.

Požadujeme kauci ve výši jednoho měsíčního nájmu.

Více info/foto na vyžádání

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu515361
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 5. 2018
VlastnictvíOsobní
Plocha50
VybavenoVybaveno
Podlaží4
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.