Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 80 m² bez realitkyBiskupcova, Praha - Žižkov

Rezervováno
Biskupcova, Praha - ŽižkovČástečně vybaveno
Cena6 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 29 475 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji krásný byt 3+kk+balkón v atraktivní lokalitě Prahy 3 v klidné a čisté části ulice Biskupcova jen pár kroků od zastávek MHD. Jedná se o nový mezonetový dvoupodlažní byt v 6. patře kompletně zrenovované budovy. V domě proběhla kompletní rekonstrukce koncem roku 2015, kde byly vyměněny veškeré rozvody vody, plynu, elektřiny, byla postavena a zateplena nová střecha, sklepy, výtah a zatepleny fasády domu.

Byt se skládá ve spodním patře ze vstupní chodby, obývacího pokoje s prostornou kuchyní a velkým balkónem do klidného vnitrobloku, ložnicí, jejíž součástí je velký úložný prostor, který je možné využít jako šatnu, oddělené toalety a koupelny s velkou vanou. V horním patře je poté pracovna, koupelna s masážním sprchovým koutem, toaleta a v neposlední řadě velkorysá ložnice situovaná do klidného vnitrobloku. V bytě jsou použity kvalitní materiály a spotřebiče (klimatizace, kuchyňské spotřebiče Elektrolux, plovoucí podlahy, vyhřívané podlahy v koupelnách, bezpečnostní dveře Sherlock, vlastní plynový kotel se zásobníkem a další).

Možnost pronájmu parkovacího stání nebo garáže 50 metrů od domu, nebo využití rezidenčního parkování na modré zóně. !!!Byt je osvobozený od daně z převodu nemovitostí!!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu515393
Dispozice3+kk
Podlaží7
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha80
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.