Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 64 m² bez realitkyVe Struhách, Praha - Bubeneč

Ve Struhách, Praha - BubenečČástečně vybaveno
Cena6 130 000 Kč

Tato nemovitost již od 25 997 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme Vám k prodeji světlý a útulný byt o dispozicích 3+1 ve zvýšeném přízemí čerstvě zrenovovaného a zatepleného činžovního domu, nacházejícího se ve velmi klidné lokalitě, přeci stále na okraji centra hlavního města. Tato rezidenční oblast je po desítky let domovem mnohých zahraničních ambasád a rozkládá se mezi parky Stromovka a Šáreckým údolím.

Bytová jednotka je v osobním vlastnictví a po rekonstrukci. Proces vytápění a ohřevu vody je řízen novým plynovým kotlem, dále také nové rozvody, jističe. Podlahy jsou parketové, plovoucí a případně dlažba. Nová plastová okna jsou orientována v ložnicích na SZ a jídelně JZ, a tedy zajišťují přímé světlo zejména v ranní a odpolední čas. Pod bytem se nachází protiletecký bunkr, v jehož útrobách je sklep o objemu ca 12m3 a společné prostory domu - kočárkárna a kolárna a další potenciálně skladovací prostory.

Náhled uspořádání a velikosti jednotlivých místností bytové jednotky viz přiložené půdorysné schéma mezi obrázky. Možné je zde např. odbouráním příčky mezi jídelnou a kuchyní dosáhnout 3+KK s větším prostorem pro přípravu jídla a stravování.

Lokalita, ve které se bytová jednotka nachází je výjimečná také po stránce sociální, kulturní, sportovní a komerční vybavenosti, a zejména výborné dostupnosti do/z města nejen díky blízkému tunelovému komplexu Blanka. V blízkosti bytu je nepřeberné množství typů hromadné dopravy, kdy cesta na letiště trvá pouhých 25 minut případně do centra Prahy 15 minut. V případě potřeby a zájmu jsme ochotni jednat i o prodeji vlastní garáže nacházející se hned vedle domu. Zájemci prosím volejte +420601365227.

We offer You very comforable, bright and cozy apartment 3+1 (700 sq.f / 64m2) in newly renovated and termoisolated tenement house situated in very calm residental area on the skirts of the inner city center. This area is also a home to vast foregin embassies and consulates. It is surrounded by two parks - Sarka Valley and Stromovka park.

Apartment is in self-ownership and endured some reconstruction already. Heating the air and water is controlled by newly installed gas boiler with sufficient capacity and energy efficiency option settings. Mainfolding and circuit brakers, new euro windows oriented to NW in bedroom and living room and SE in kitchen / dining room.

Disposition is set to 3+1 but may be changed by simple demolition of some walls and designed to more spacy 3+kk or 2+1 - see ground plan with dimensions of particular rooms and spaces.

Location of the apartment is exceptional, and not only because it is surrounded by two most famou parks of Prague, but it is also calm, peace and safe place, with easy access to city center by public transportation or around whole prague thanks to near tunnel complex.

We offer also the possiblity to negotiate about own garage that is situated right next to the house. For more information please call 00420-601-365-227

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu515452
Dispozice3+1
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha64
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.