Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 105 m² bez realitkyKörnerova, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský kraj

Körnerova, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský krajVybaveno
Cena4 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 20 357 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Byt 3,5 + 1 (3 samostatné pokoje + malý pokoj za kuchyní původně pro služku, ideální jako pracovna), plocha 105 m2, ul. Körnerova, Brno-střed, cena 4,8 mil. Kč. Rozumná dohoda ceny možná.

Jedná se o prostorný byt, který má vysoké stropy, takže je vzdušný, světlý. V osobním vlastnictví, nachází se ve 4. patře, ve velmi dobrém stavu, v duchu první republiky, parkety, původní dveře s doplňky, dům postaven kolem roku 1910, cihlové zdi. Malý balkon do dvora, WC a koupelna po rekonstrukci, oddělené. Topení vlastní plynové, nové, okna zateplené, vedou na obě strany domu. Velmi útulný byt. Díky samostatným velkým pokojům ideální také jako investice k pronájmu. Byt je plně vybavený včetně elektrospotřebičů (pračka, myčka, lednice, sporák), nábytek (bez ložnice). K bytu patří sklep, část vnitřního dvoru s mini garáží, například pro motocykl. V domě je prostorná garáž, je možnost parkovat (pokud budou ostatní vlastníci souhlasit). V domě je kočárkárna. Společné prostory domu jsou v původní podobě, na patře jsou jen 2 byty. Milí sousedé, klidní. Byt bude volný na konci roku 2018.

The flat has 3,5 rooms (3 separate rooms + small room for servants next to the kitchen which is now used as an office) and a separate kitchen, total of 105 sq m. Location - Kornerova street, Brno-stred. Sell price is 4,8 mln czk (190 000 eur), reasonable bargaining is possible.

The flat is spacious and light due to high ceilings, it is located on the 4th floor and is kept in a very good state. The interior includes parket floors and original doors with antique fittings. It has a little balcony facing the inner yard, kitchen, toilet and bathroom were renovated; windows were changed to plastic and gas heating was installed. The flet is very cosy and is perfect for a calm comfortable life or as an investment for the rent due to the separate spacious rooms (24 + 24 + 19 sq m). Other premises are: spacious hall of 17 sq m, kitchen of 10 sq m , office of 6.5 sq m, bathroom 5.5 sq m, toilet and a storage room. Rent is low: 3050 czk/ month + 1500 czk (water) + 800 czk (gas). Some basic equipment - fridge, stove, dishwasher and washin machine will remain in the flat, it will be possible to leave the furniture too.

A storage compartment in the basement belongs to the flat, as well as a part of a inner yard with asmall garage (would be appropriate for a motorbike, for example). There is a large garage in the building and place in it can be rented for 800 czk an month or it can be purcahsed fully. Additionally the house bears a common room for bicycles and prams.

The facade of the house is renovated, main entrance is kept in the original style, each floor has only 2 flats. The neighbours are wonderful and very quiet.

Tram stop is in 3 minute walk

The sale offer goes directly from the owners without real estate agents.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu515509
Dispozice3+1
Podlaží5
Typ budovyCihla
Užitná plocha105
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.