Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 5+kk • 190 m² bez realitkyTeplice - Teplice-Trnovany, Ústecký kraj

Rezervováno
Teplice - Teplice-Trnovany, Ústecký krajČástečně vybaveno
Cena1 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 8 536 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízím k prodeji částečně zrekonstruovaný dům blízko centra Teplic s garáží ve vnitřním půdorysu. Výborné sousedství, slušná ulice a občanská vybavenost. Důvodem prodeje je stěhování do nového domu blíže k Praze.

Kompletně nové rozvody vnitřních sítí (voda: PPR, topení: lisovaná měď, plyn: lisovaná měď, nové elektro), koupelna SIKO, nová okna Castor Plus, střecha Bramac, vinylová podlaha a kuchyňská linka s nadstandardními spotřebiči (cena přes 200 000 Kč). Kuchyňská linka je na zakázku vyrobena z nejlepších dostupných materiálů na trhu, pojezdy jsou značkové a skříňky se dovírají samy jedním prstem. Linka je obložena prémiovým velkoformátovým obkladem Slate Lite Argento - tenkou designovou břidlicí (1200 Kč / m2). Nová vodovodní a kanalizační přípojka až do ulice a nové šoupě. Ohřev vody novým bojlerem Dražice prostřednictvím HDO tarifu, venkovní rozvaděč vybaven jističem 3x20A. Elektroinstalace obsahuje rovněž kvalitní jističe i proudové chrániče. Zásuvky a vypínače jsou realizovány luxusní řadou Céliane od značky Legrand s kovovými a skleněnými rámečky. V prostředním (dokončeném) patře kvalitu interiéru podtrhují na míru vyrobené radiátory Plan s VK neviditelným připojením. Dokončené místnosti mají nové sádrokartonové stropy a sníženou výšku místnosti na 2,70 metru, v ostatních částech nutno dokončit. Materiál je naskladněn. Topná měď je zasekána ve zdivu a poctivě izolována.

Rekonstrukce je takřka kompletní v 1. patře, suterén a půda nabízí prostor k vlastní realizaci - tzn. nutnost zednických prací. Vytvořena přípojka k plynovému krbu Karma v hodnotě 65 000 Kč, který je součástí inventáře zařizovacích předmětů, které přísluší k domu (viz níže) a je třeba je zkompletovat. K domu náleží i zahradní domek, možno propojit se vstupem na zahradu verandou. Dokumentace k domu obsahuje CAD výkresy, fotografie rozvodů apod.

Inventář - zařizovací předměty, které jsou součástí kupní ceny: Plynový krb Karma Elegance Exclusive Slim Line (šíře 77 cm), sada nenamontovaných vypínačů Legrand, velký satelit s LMB, nové radiátory RADIK, posuvné skleněné dveře, LED osvětlení pro schodiště (připravena elektroinstalace nad každým druhým schodem), sádrokartonové desky na dokončení podhledů na chodbě v suterénu, el. sekačka HECHT, hliníkový žebřík...

U nedokončených částí je nutné vyklizení, v případě nedodržení termínu - sleva dalších 25 000 Kč. Popis a fotografie budou průběžně doplňovány.

Few important facts you need to know before visit: 1) The reconstruction is partial. Inside of house it needs masonry works and painting, somewhere reduce the ceiling but all networks like electricity or water and heating are brand new. 2) Middle floor is almost finished and ready for use. It needs only some installation of fixtures. 3) Garage and corridors - there are some construction waste and stuff from previous owner. In case I will miss deadline and I won´t throw it away, it means discount 25 000 CZK. New owner will clean up this mess by himself. 4) The price is final.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu515642
Dispozice5+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha190
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBD

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.