Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+1 • 53 m² bez realitkyVídeňská, Brno - Štýřice, Jihomoravský kraj

Vídeňská, Brno - Štýřice, Jihomoravský krajVybaveno
Cena3 400 000 Kč

Tato nemovitost již od 15 087 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,29 %.


K prodeji pěkný a slunný byt, který je 5 let po kvalitní rekonstrukci vč. nového vybavení. Byt je bez vad a perfektně udržovaný, prodává se kompletně s vybavením pro až 4 osoby dle fotografií. Orientace je na východ (kuchyně, ložnice) a na západ (obývací pokoj s balkonem). Byt se nachází v 5. patře a z kuchyně je pěkný výhled na Petrov. Dům je velmi tichý, protože většinu obývají starší lidé. Výhodou je však aktivní mladý výbor SVJ, který průběžně rekonstruuje části domu. Dům má tak novou elektroinstalaci v mědi, nové výtahy, novou vodoinstalaci nebo schránky. V blízké době se také budou rekonstruovat balkony a opravovat fasáda z vlastních zdrojů SVJ (nebude se zvedat FO). Aktuálně je byt již 4 roky pronajímán třem mladým pracujícím lidem, kteří jsou velmi slušní i spolehlivý plátci.

Dispozice:

Ložnice - 13m2 - orientace V, do zeleně, výhled na Petrov, dvoupostel, velice tichý

Obývací pokoj - 21m2 - orientace Z, do ulice, balkon, dvě postele, díky izolačnímu trojsklu proniká ruch z ulice velmi málo

Kuchyň - 10m2 - moderně vybavená novými spotřebiči a jídelním stolem

Koupelna a WC - 5m2 - vše nové, dvě umyvadla, pračka, bodové osvětlení

Sklep - 2m2 - v suterénu domu, dále je k užívání společná prádelna, kolárna, kočárkárna a dílna.

Poplatky pro 3-4 osoby:

Fond oprav - 1000 Kč

Topení - 1000 Kč

Voda - 1200 Kč

Elektřina - 800 Kč

Služby/Správa - 350 Kč

Důvod prodeje: Stěhování z republiky, na byt čerpám HÚ, který před prodejem jednorázově splatím (do června).

Způsob prodeje: prodávám osobně bez RK, ale jakmile najdu vhodného kupce, domluvíme se na oslovení nezávislého a věrohodného makléře/právníka/notáře k sestavení smlouvy a zajištění prodeje (na náklady kupujícího).

NEMOVITOST ODPOVÍDÁ PŘESNĚ POPISU A FOTOGRAFIÍM A NECHCI RUŠIT NÁJEMNÍKY ZBYTEČNÝMI PROHLÍDKAMI, PROTO PROSÍM O KONTAKT POUZE VÁŽNÝMI ZÁJEMCI O KOUPI. CENA JE ZÁVAZNÁ BEZ MOŽNOSTI SLEVY. PREFERUJI KOUPI Z VLASTNÍCH ZDROJŮ.

For sale a nice and sunny apartment, which is 5 years after a good reconstruction incl. new equipment. The apartment is without any defect and it is perfectly maintained, to be sold completely with equipment for up to 4 persons according to photos. Orientation is east (kitchen, bedroom) and west (living room with balcony). The apartment is located on the 5th floor and the kitchen has a nice view of Petrov. The house is very quiet thanks to majority of older neighbors. However, an advantage is the active young house-administration committee, which continuously reconstructs parts of the house. The house has a new wiring in copper, new lifts, a new plumbing or mailboxes. In the near future, they will also reconstruct the balconies and repair the facade from house's own resources (will not raise any payment). Currently, the apartment has been leased for three years to three young working people who are very decent and reliable payers.

Disposition:

Bedroom - 13sqm - orientation E, green, view of Petrov, double bed, very quiet

Living room - 21sqm - orientation W, street, balcony, two beds, very little noise from the street thanks to special 3-layer windows

Kitchen - 10sqm - Modernly equipped with new appliances and a dining table

Bathroom and toilet - 5sqm - all new, two sinks, washing machine, spotlight

Cellar - 2sqm - in the basement of the house, there is also a common laundry room, bicycle room, carriage room and workshop in the basement.

Fees for 3-4 people:

Repair Fund - 1000 CZK

Heating - 1000 CZK

Water - 1200 CZK

Electricity - 800 CZK

Services / Administration - 350 CZK

Reason for sale: Moving from the Republic. There is a mortgage that I will pay before the sale (until June).

Way of sale: I sell personally without real estate agency, but once I find a suitable buyer, we will agree on an independent and trustworthy broker / lawyer / notary to build a contract and secure the sale (at the expense of the buyer).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu515645
Dispozice2+1
Podlaží5
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha53
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBD

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.