Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 50 m² bez realitkyA. Roškotové, Vlašim - Vlašim, Středočeský kraj

A. Roškotové, Vlašim - Vlašim, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce14 000 Kč


Pronajmeme slušným lidem bez domácích mazlíčků a doma nekouřícím kompletně zrekonstruovaný byt (jaro 2018) 2+1 o velikosti 50 m2 ve Vlašimi v ulici Anny Roškotové ve druhém patře panelového domu s výtahem. Rekonstrukcí prošlo jádro. Tedy je zde zcela nová koupelna s vanou a koupelnovým nábytkem. Samozřejmě nové WC. Dále je zde nová velká kuchyňská linka s novými spotřebiči (velká myčka, mikrovlnka, varná deska a trouba). Lednice není součástí. Jsou zde komplet nové elektrické rozvody v mědi, již od hlavního jističe. Dále televizní a datové rozvody v celém bytě. Byt pokrývá i kvalitní WiFi zařízení s připojení na stabilní pevný internet. Nové rozvody vody a kanalizace jsou samozřejmostí. Nové interiérové dveře a nové vchodové bezpečnostní. Dále je v bytě nová vestavná skříň. Manželská postel a sedačka není součástí. V bytě je též jídelní stůl se třemi židlemi. K bytu náleží sklepní kóje o velikosti cca 3 m2.

Dispozice: za vstupní dveřmi je chodba, do které jsou situované vstupy do ložnice, koupelny, WC a obývacího pokoje. Z obývacího pokoje je potom vstup do kuchyně.

Měsíční poplatky jsou rozvrženy Kč 10 000,- nájem, plus poplatky cca Kč 4 000,-. V ceně poplatků je zahrnut poplatek SVJ, dále záloha na vodu, topení a elektřinu. Zálohy budou vyúčtovány ve skutečné výši. V poplatku je též zahrnuto připojení k internetu spolu s pokrytí bytu WiFi. V ceně nájmu je též rozhlasový a televizní poplatek, zrovna tak pojištění bytu. Preferujeme dlouhodobý pronájem a při podpisu nájemní smlouvy požadujeme uhradit jistinu ve výši Kč 14 000,-. Doporučujeme osobní prohlídku. Realitní kanceláře prosíme nevolat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu515701
Dispozice2+1
Dostupné od17. 6. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBG
Plocha50
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.