Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 7+1 • 1200 m² bez realitkyKořenice - Chotouchov, Středočeský kraj

Rezervováno
Kořenice - Chotouchov, Středočeský krajVybaveno
Cena2 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 511 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Dvou-generační rodinný dům s možností přestavby na dvě samostatné bytové jednotky. Dům je v dobrém stavu k okamžitému nastěhování.

V prvním podlaží se nachází dva pokoje, obývací pokoj, kuchyně, předsíň, WC, centrální chodba, schody do 2NP a schody do sklepa.

Ve druhém podlaží jsou dva pokoje, ložnice, dětský pokojík, prostorná koupelna, samostatné WC a šatna s vchodem na půdu.

Celý dům je podsklepen. V této části jsou pak dvě parkovací stání s dílnou, prádelna, spižírna, kotelna a vodárna, atd.

Na půdě se nenachází nic.

Místo je sice na kraji obce, ale do centra je to 5 minut volnou chůzí. Díky poloze vašeho budoucího bydlení, máte z domu nádherný výhled a především přehled o tom kdo, kde, kdy, jak...

K domu náleží úžasná opečovávaná předzahrádka, čáp, krmítko a pár trpajzlíků. Za domem je pak velká zahrada s meruňkou, ze které jsou nejvíc mňam knedlíky. Zahrada je celý den prosluněná a hodí se jak na relaxační válení, tak těžkou dřinu domácího zemědělce. Dříve se zde nacházel sad a půda černozemka je tak v dobré kondici.

Na fotkách můžete vidět, že technický stav budovy je dobrý a že objekt má střechu. Dále bych doporučil si všimnout, že pozemek je oplocený a před domem jsou další dvě parkovací stání, takže dohromady se vám sem vejdou celkem čtyři poršáci. Na pozemku je vlastní kopaná studna s původně kojeneckou a aktuálně důchodcovskou vodou (babička ji pije asi 70 let).

Topení je momentálně na tuhá paliva a v zimě jím ohříváte i teplou vodu, takže můžete vypnout bojler a ušetřit nějakou tu kačku. Dům je navíc zateplený, což je také nezadnebatelný přínos.

Ještě bych vypíchl obec, ze které se autobusem celkem pohodlně dostanete do Kolína nebo do Kutné Hory. V obci a blízkém okolí sice není moc hradů ani zámků, ale za to krásná příroda na procházky, se psem nebo bez něj. O zábavu se v obci stará starosta. O krok za ním je pak jednotka SDH, která několikrát do roka pořádá kulturní i multikulturní akce pro malé i velké. A pro ty, co si rádi odpočinou, od milované rodiny, jsou tu rybáři.

Vzhledem k tomu, abych si nevyplácal všechny trumfy, bych další detaily raději nerozebíral a rád vás pozvu na osobní setkání. Vlastně mě napadá a zmíním, že v okolí naleznete jen samé přátelské a klidné sousedy (párty max jednou týdně), se kterými si jistě budete rozumět.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu515882
Dispozice7+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha1 200
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBD

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.