Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 82 m² bez realitkyJelenice, Česká Třebová - Česká Třebová, Pardubický kraj

Jelenice, Česká Třebová - Česká Třebová, Pardubický kraj
Cena1 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 634 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Majitelka prodá v klidné lokalitě města Česká Třebová prostorný slunný byt na Jelenici .

Byt je v osobním vlastnictví, se splacenou anuitou, po částečné rekonstrukci, ve 3 nadzemním patře s výtahem a bezbariérovým vstupem do domu. Na patře pouze 3 byty! Orientace pokojů na jih-jihozápad s výhledem na zeleň a přilehlý les, dětský pokoj na východ. V bytě je prostorná vstupní hala /možno přebudovat na zázemí, či velkou komoru/pracovnu, nová plastová okna se žaluziemi, komora. Pokoje jsou neprůchozí, přístupné z chodby. Dále k bytu náleží sklep, motocyklová garáž /dílna o velikosti cca 6 m2, která je zanesena do KN jako samostatný celek s přiděleným č.p. V docházkové vzdálenosti zdravotní středisko, mateřská školka, základní škola, nákupní centrum, fotbalové hřiště, sportoviště, obchůdky, plavecký bazén ,zimní stadion, vlek se sjezdovkou, pro lyžaře běžecké tratě, vlaková stanice vzdálená 1km, autobusová zastávka 500m. Ve městě veškerá nabídka služeb a bohatá pracovní nabídka. Náklady na bydlení jsou pouze fond oprav, a elektřina společné služby. K bytu zpracován i plán po rekonstrukci. Vřele doporučuji pro mladou rodinu díky své prostornosti, nebo pro starší pár. V domě je klid. Parkování u domu. Podle vlastních představ: Pokoj 1 (14,65 m2), pokoj 2 (18,79 m2), pokoj 3 (11,16 m2), kuchyň (15,96 m2), šatna (3,9 m2), koupelna s WC (6,05 m2). Byt čeká na vdechnutí svébytného ducha, a seberealizaci.

The apartment is in private ownership, with paid annuity, after partial reconstruction, on the 3rd floor with elevator and entrance to the house. Only 3 apartments on the floor! Orientation of south-south rooms overlooking the greenery and adjacent forest, children's room to the east. The apartment has a spacious entrance hall / can be converted into a background, a large chamber / study, new plastic windows with blinds, a chamber. The rooms are separated, accessible from the corridor. There is also a cellar, motorcycle garage / workshop about 6 m2, which is entered into the CN as a separate unit with assigned no. Within walking distance health center, kindergarten, elementary school, shopping center, football field, sports ground, shops, swimming pool, winter stadium, lift with slopes, cross-country skiers, train station 1km away, bus stop 500m. In town all offer of services and rich work offer. Housing costs are only a fund of repairs, and electricity utilities. The flat is also reconstructed after the reconstruction. I highly recommend it for a young family because of its tonnage or for an elderly couple. The house is quiet. Parking by the house. According to your own ideas: Room 1 (14,65 m2), room 2 (18,79 m2), room 3 (11,16 m2), kitchen (15,96 m2), dressing room (3,9 m2), bathroom with toilet (6.05 m2). The apartment waits for the inhalation of a spirit of self, and self-realization.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu515993
Dispozice3+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha82
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.