Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 5+kk • 125 m² bez realitkyPodolí - Podolí u Brna, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Podolí - Podolí u Brna, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce22 000 Kč


Nabízím pronájem částečně zařízeného bytu 5+KK o rozloze 125m2, v Podolí u Brna, v klidné obci s možností sportovního vyžití a v blízkosti přírody (Mariánské údolí). Byt se nachází v 2NP/2NP rodinného domu. V bytě je obývací pokoj s kuchyňským koutem, vybaveným vestavěnou lednicí s mrazákem, sporákem a myčkou, koupelna se sprchovým koutem a vanou, samostatné WC s podlahovým topením a 4 neprůchozí pokoje.

Byt je krásně prosvětlený díky dvěma světlovodům a jižní orientaci většiny pokojů. Z obývacího pokoje je vstup na balkon.

Kabelová televize a WiFi v ceně nájmu. Celý dům vytápí společný kotel, ohřev vody je pro bytovou jednotku řešen zvlášť. Pro úschovu kol nebo kočárku, lze využít garáž.

V obci je mateřská a základní škola, zdravotní středisko, pošta, obchod smíšeným zbožím, restaurace. Dostupnost do středu města IDS MHD cca 25min.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu516021
Dispozice5+kk
Dostupné od2. 5. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha125
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.