Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 70 m² bez realitkySokolovská, Praha - Libeň

Rezervováno
Sokolovská, Praha - LibeňČástečně vybaveno
Měsíční nájemné15 500 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Nově rekonstruovaný, prostorný a světlý byt v krásném domě z 50. let s výtahem. Byt má dva samostatné pokoje, samostatnou kuchyň, balkón, samostatné WC a koupelnu s maxi sprchovým koutem. Je vybaven klimatizací, myčkou, mikrovlnkou, lednicí, a pračkou. Byt je částečně vybavený nábytkem, a kuchyňským nádobím, může být i prázdný nebo můžeme dle dohody dovybavit. Fotka kuchyně je před dokončením.... montáž nové kuchyně právě probíhá, termín dokončení 30.4. Metro (Českomoravská) 2 min, tramvaj (U Svobodárny) 1 min od domu. Kadeřnictvi, portaviny, mateřské centrum a výtvarná dílna jsou přímo v domě. Krásný park Podvinný Mlýn 2 min. Veškerá další občanská vybavenost v pěší dostupnosti. Nákupní centrum Harfa 3 min. Další fotky zašlu /vložením se hodně ořízly/.

Newly reconstructed, spacious and sunny apartment in a beautiful building from the 50s. It has 2 rooms, a kitchen with a balcony, a toilet and a bathroom with a big shower. The apartment is equipped with AC, a dishwasher, a microvawe, a fridge and a washing machine. It is partially furnished. The kitchen is not done yet, we'll finish it on 30/4. There's an elevator. Subway/underground (Českomoravská) 2min. and tram (U Svobodárny) 1 min away, shopping centre Harfa 3 min. Big park near the building.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu516139
Dispozice2+1
Podlaží5
Typ budovyCihla
Plocha70
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBG

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.