Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+kk • 95 m² bez realitkyHegerova, Ostrava - Nová Bělá, Moravskoslezský kraj

Rezervováno
Hegerova, Ostrava - Nová Bělá, Moravskoslezský krajMHD do minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování • Sklep 10 m² • Terasa 300 m²
Měsíční nájemné15 900 Kč

+ Poplatky za energie3 000 Kč


TEPELNÉ ČERPADLO - PLATÍTE JEN 30% TEPLA, AKCE -2.100 Kč, NÍZKÉ ZÁLOHY NA ENERGIE, ATRAKTIVNÍ LOKALITA, ZCELA NOVÉ VYBAVENÍ BYTU, KLIMATIZACE, STŘEŽENÉ PARKOVÁNÍ , VYSOKÉ STROPY, PŘÍSTUP BEZ KLÍČKU, LUXUSNÍ KOUPELNA, VÝTAH, ZAHRADA, VÍŘIVÝ BAZÉN, STŘEŠNÍ TERASA, GRILOVÁNÍ.

Nabízím k pronájmu nový, slunný, luxusní a velmi úsporný byt 3+kk na ulici Hegerova v Ostravě. Byt se nachází v prvním patře. Byt překvapí avantgardní moderní střízlivou architekturou, balkonem ve tvaru lodní přídě a levitujícím lustrem v obývacím pokoji. Přístup je řešen bezbariérově výtahem. Dispozičně se jedná o tři pokoje, z nichž jeden slouží zároveň jako kuchyň, koupelnu se sprchou a vanou, odděleným prostorem pro sušičku/pračku a záchodem. Kuchyň je vybavena novou velmi vkusnou a prakticky řešenou kuchyňskou linkou s novými spotřebiči. V moderní koupelně je vestavěná sprcha, vana, umyvadlo, zrcadlo a dešťová sprcha. Mimo koupelnu je provedena vestavba pro umístění pračky a sušičky. Mimo koupelnu je rovněž umístěna toaleta. Pokoje jsou prostorné a klimatizované, s velkými okny a překrásným výhledem na Lysou horu. Byt je nejen luxusní, ale také úsporný. Má instalováno úsporné a rafinované LED osvětlení, spotřebiče s nejnižšími energetickými nároky, nejvíce však ušetříte topením tepelným čerpadlem, které zajišťuje až 60% úsporu elektrické energie pro vytápění bytu.

K bytu také náleží kamerově hlídané parkoviště, vlastní terasy u každého vstupu, přístup na společnou střešní terasu s vířivkou a na zahradu.

Byt se nachází ve velmi vyhledávané klidné lokalitě se spoustou zeleně a zároveň s rychlou dostupností centra Ostravy, FM a nákupních center. Veškerá občanská vybavenost je v blízké vzdálenosti. Autobusová zastávka je 3 minuty pěší chůzí od budovy, centrum Ostravy a vlakové nádraží je dosažitelné za 15 minut po dálniční cestě, která se nachází v nedalekém okolí.

Prohlídka bytu je možná kdykoliv po vzájemné domluvě. Fotografie bytu jsou pro ochranu soukromí nájemníků pouze ilustrativní. Kontakt: 737 215 111.

Nyní akce pro rychlé rozhodnutí - půlroční sleva 2.100.- Kč na služby.

Základní cena po slevě činí 15.900 Kč/měsíc + služby a služby na přání ( počet parkovacích míst, úklid ..) + energie s půlročním vyúčtováním a startovací cenou 3.000 Kč/měsíc .

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu516192
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 5. 2023
Podlaží2
Typ budovyOstatní
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha95
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná
VytápěníOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep 10 m²
Výtah
MHD 0 minut pěšky
Terasa 300 m²
Parkování
Předzahrádka 1 m²

V okolí nemovitosti najdete

MHDNová Bělá, Mitrovice
🚶 28 m (0 min)
PoštaPaskov
🚘 3 236 m (6 min)
Obchodpekárna Martina
🚘 2 231 m (3 min)
BankaKB
🚘 6 079 m (10 min)
RestauraceHostinec u Balcara
🚘 1 934 m (3 min)
LékárnaU sv. Vavřince
🚘 3 133 m (6 min)
Škola
🚘 4 046 m (6 min)
Mateřská škola
🚶 753 m (9 min)
SportovištěMotokros Paskov
🚘 1 223 m (2 min)
Hřiště
🚘 3 977 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.