Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 49 m² bez realitkytřída Edvarda Beneše, Hradec Králové - Nový Hradec Králové, Královéhradecký kraj

třída Edvarda Beneše, Hradec Králové - Nový Hradec Králové, Královéhradecký krajMHD 4 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Cena3 120 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 232 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám luxusně zrekonstruovaný a vybavený slunný byt 2+kk na Tř. E. Beneše, s celkovou podlahovou plochou bytu 49 m2 v 7. NP, s výhledem na klidnou jihozápadní stranu na vilovou čtvrť Třebeš. Byt je v osobním vlastnictví a v roce 2019 prošel rozsáhlou, nákladnou a vkusnou rekonstrukcí. Základní dispozice bytu: vstupní chodba, komora, koupelna se sprchovým koutem, WC, obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice. Dále k bytu patří balkón na mezipatře, komora na chodbě před bytem, sklepní kóje. Součástí kupní ceny je veškeré designové vybavení bytu.

Kuchyňský kout je vybaven kvalitní německou plánovanou kuchyní zn. Nobilia ve vysokém lesku s vestavnými spotřebiči zn. Bosch: indukční varná deska s funkcí PowerBoost (zrychlené vaření až o 50%), vestavná mikrovlnná trouba, vestavná horkovzdušná trouba s automat. rychloohřevem, vestavná myčka nádobí s tichým motorem. Dále je zde kombinovaná vestavná lednička s mrazákem zn. Electrolux), luxusní italská digestoř zn. Elica BELT LUX, jídelní stůl, židle a jídelní doplňky včetně nádobí. V obývací části pokoje se nachází sedací souprava v eko kůži, obývací TV stěna sjednocená s kuchyní, koberec, podhledy s úspornými led svítidly. Koupelna je vybavena kvalitní pračkou Samsung s funkcí AddWash, technologií Eco Bubble a digitálním invertorovým motorem, sušičkou prádla Bosch a masážním sprchovým panelem. Ložnice je vybavena ložnicovou sestavou ve vysokém lesku: postel 180x 200cm s úložným prostorem, matrace a rošty, noční stolky, komoda, vestavná skříň, psací stůl, koberec, dekorace. V předsíni je sestava: věšák, botník, zrcadlo.

V obou místnostech je položena vinylová zámková podlaha zn. Fatraclick, vyjma WC, koupelny a komory, kde je dlažba. V celém bytě jsou nedávno dělané kompletní rozsáhlé rozvody elektroinstalace, v chodbě a koupelně bylo provedeno snížení stropů sádrokartonem. V bytě jsou namontovány nové interiérové dveře s obložkami, které jsou sladěné s dekorem kuchyně včetně nových vstupních protipožárních dveří.

V domě proběhla rekonstrukce stoupaček, výtahů a nových plastových oken. Bytový dům je zateplený a má novou fasádu včetně venkovních elektrických žaluzií.

Bezplatné parkování před domem. Výborná a žádaná lokalita s veškerou občanskou vybaveností v nejbližším dosahu a příjemnými sousedy v domě a dobře fungujícím SVJ.

Byt má nízké náklady na bydlení, je bez dluhů a je připraven k okamžitému nastěhování.

Poznámka: Byt byl půl roku obýván, vše v naprosto nepoškozeném stavu!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu516204
Dispozice2+kk
Podlaží7
Typ budovyPanel
Užitná plocha49
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep
MHD 4 minuty pěšky
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDU Dvora
🚶 361 m (4 min)
PoštaHradec Králové 12
🚶 750 m (9 min)
ObchodSupermarket Albert
🚶 398 m (5 min)
BankaRaiffeisen Bank
🚘 1 809 m (4 min)
RestauraceRestaurace U Dvora
🚶 410 m (5 min)
LékárnaLékárna Na Záchrance
🚶 279 m (3 min)
ŠkolaSpeciální škola Hradec Králové
🚶 615 m (7 min)
Mateřská školaSion
🚘 1 953 m (4 min)
SportovištěTělocvična
🚘 917 m (3 min)
Hřiště
🚶 396 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.