Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+kk • 96 m² bez realitkyKašparova, Pardubice - Pardubice, Pardubický kraj

Kašparova, Pardubice - Pardubice, Pardubický krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby2 900 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


STAŇTE SE NÁJEMNÍKY nově zrekonstruovaného bytu se ZAHRADOU v Pardubicích v klidné městské části. Byt je v objektu, který je součástí řadové zástavby neprůjezdné ulice kolmo přiléhající k ose delší západní strany Zborovského náměstí.

Byt je s velkým sklepem a vlastní ROZLEHLOU ZAHRADOU, kde je zavedena elektřina a voda.

Byt má izolační plastová okna, vstupní dveře do objektu s interkomunikačním zařízením, bezpečnostní vchodové dveře a je kompletně zateplen. Vytápěn je úsporným stropním elektrickým topením Fénix, které udržuje stálou ideální teplotu podlahy, stěn, i veškerých ostatních povrchů v interiéru. Vzduch je ohříván rovnoměrně, nestřídají se intervaly přetápění, nedochází k nadměrné cirkulaci vzduchu a víření prachu, v prostoru je tak zdravé a příjemné vnitřní klima. V každé místnosti je digitální regulace. Prostory sociálního zařízení a koupelny jsou vyhřívány naopak podlahovým vytápěním. Ohřev vody obstará samostatný bojler o objemu 200 l, který lze ovládat pomocí chytrého telefonu.

Byt má dispozici 3+kk. Jednotlivé místnosti jsou neprůchozí, přístupné vždy z chodby uprostřed a to včetně samostatného WC. Je zde nová moderní kuchyňská linka s digestoří a indukční varnou deskou včetně spotřebičů (vestavnou myčkou, ledničkou s mrazákem) a jídelní stůl s židlemi. V obývacím pokoji je k dispozici pohovka a nábytek. Koupelna má nový obklad, umyvadlo a sprchový kout a integrované odvětrání prostoru (stejně i na WC). V bytě je vestavný trezor. Osvětlení v celém objektu je řešeno LED technologiemi. V každé místnosti je anténní výstup pro příjem televizního signálu a připojení k internetu pomocí kabelu.

V ceně nájmu je připojení k internetu přes WiFi a LAN připojení a úklid společných prostor.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu516277
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 4. 2020
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha96
VybavenoČástečně
Podlaží3
Typ budovyCihla
VytápěníOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.