Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 87 m² bez realitkyNa Bělidle, Praha - Smíchov

Na Bělidle, Praha - Smíchov
Cena10 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 46 226 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Byt 3+KK, v centru města o celkové ploše 87 m2 s terasou, sklepem a garážovým stáním. Byt se nachází ve 4. patře velmi atraktivního rezidenčního projektu White Garden. Projekt se skládá ze dvou budov, secesní budovy, která prošla kompletní rekonstrukcí při dodržení dnešních velmi náročných standardů a zcela nové stavby v moderním stylu, která bude dokončena v létě 2018. Stěhovaní do nového bytů je možné v Srpnu 2018.

Obě budovy, obklopuje krásný centrální prostor se zahradou, přístupný pouze obyvatelům White Garden, a nabízí více než 30 bytových jednotek.

Vchod do bytu je přes prostornou vstupní halu ( 5,50 m2). Byt je dále rozdělen na 2 zóny, v první části se nachází obývací pokoj a malá ložnice, ve druhé části je hlavní ložnice se vstupem na terasu.

Vzhledem k provedeným klientským změnám, se současná orientace bytu výrazně liší od původního dispozičního plánu. Obývací pokoj byl zvětšen na (39 m2) s možností vestavby kuchyňské linky, ložnice byla zmenšena na (16,5 m2) a koupelna byla spojena s WC ( 5m2). K bytu náleží terasa orientovaná do vnitrobloku s rozlohou (8,50 m2), která je přístupná z hlavní ložnice ( 20,5 m2).

V celém bytě je dřevěná podlaha s neutrálním vzorem v podobě parket a velká okna. Materiály a tóny barev použité v bytě jsou identické s barvou a designem dveří ve vstupní hale.

Byt je nabízen ve stavu white walls (tj. před dokončením finálních povrchů), s novým stoupacím vedením, dokončeným topením a elektrickými rozvody, dále jsou v bytě bezpečnostní vstupní dveře a nový majitel bude mít možnost zařízení klimatizace.

V okolí White Garden naleznete vynikající občanskou vybavenost i možnost klidného odpočinku. V blízkosti bytu je OC "Nový Smíchov" a multiplex Cinestar, benediktínský klášter, Kinského zahrada, Francouzské lyceum a také bohatý výběr kvalitních restaurací a kaváren. V pěší vzdálenosti je Hořejší nábřeží, které je charakteristické svým nezaměnitelným výhledem na historickou dominantu Prahy, Vyšehrad, a na unikátní Železniční most. V průběhu roku najdete mnoho společenských a kulturních akcí na smíchovské náplavce. Smíchov je velmi atraktivní lokalitou pro ty, kteří chtějí bydlet v centru města (4 minuty metrem do Václavského náměstí), využívat veškerou občanskou vybavenost, a zároveň bydlet v klidném místě s možností aktivního odpočinku.

Garážové stání není součásti kupní ceny a je možné za doplatek ve výší 750 tis.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu516279
Dispozice3+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha87
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.