Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 54 m² bez realitkyNa Pokraji, Praha - Prosek

Na Pokraji, Praha - Prosek
Měsíční nájemné13 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Od 1. 5. 2018 nabízím k pronájmu byt (ateliér) o velikosti 1+kk s příslušenstvím o celkové výměře 54 m2 situovaný v rezidenčním domě v klidné a zelené části Prahy 9, na pomezí Proseka a Střížkova.

Byt je rozdělen na 3 místnosti – vstupní chodba s velkou vestavěnou skříní, koupelna s WC a prostorná světlá obývací místnost s plně vybaveným kuchyňským koutem (vestavěná lednice s mrazákem, horkovzdušná trouba, mikrovlnka, pračka). Z obývací místnosti se vstupuje na malou terasu s výhledem do parku před domem. K bytu rovněž náleží sklep v suterénu domu. Dům je perfektně udržovaný, s krásnou vnitřní zahradou, je vybaven denní recepcí. Byt bude pronajímán nezařízený.

Velmi příjemné bydlení s výbornou dostupností do centra (20 min MHD) – přímo před domem zastávka autobusu, 10 min. pěšky od domu metro C (Střížkov nebo Prosek). Dům je obklopen zelení, v jeho těsné blízkosti se nachází přírodní památka Prosecké skály (5 min.) nebo bobová dráha Prosek (10 min.).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu516321
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 5. 2018
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha54
VybavenoNevybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.