Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 1+1 • 26 m² bez realitkyVídeňská, Brno - Štýřice, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Vídeňská, Brno - Štýřice, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena2 300 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 923 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Nabízím k prodeji útulný prosvětlený byt 1+1, který se nachází v 5. NP panelového domu na ulici Vídeňská v Brně – Štýřicích.

Byt má rozlohu 26,1 m2 (kuchyň: 3,4m2, koupelna: 2,4m2, obývací pokoj: 17,9m2, předsíň: 2,3m2). K bytu náleží balkon (2,4m2), který je orientován do klidné ulice Jílová s volným výhledem na Červený kopec a sklepní kóje (1m2).

V roce 2015 jsem provedl renovaci původní parketové podlahy, vymalování celého bytu a kompletní přestavbu koupelny, která je obložena velkoformátovými obklady.

Dům je nyní celkově nově zateplený s novými plastovými okny, která jsem vybavil dřevěnými žaluziemi v interiéru.

Byt je vybaven nábytkem na míru (police a stůl z masivního dřeva, po dohodě možno zanechat) centrálním vytápěním a el. přípojkou. Možnost zavěsit v předsíni kolo. Nemovitost je situována v klidné části Brna s výbornou dostupností do klidové rekreační zóny (Červený kopec, Kamenná kolonie), 2 min. chůze od MHD, 5 min. jízdy na D1. V okolí 5 minut chůze obchody, školka, škola, gymnázium.

Byt zaručuje nízké náklady na bydlení (inkaso cca 2300 Kč), vhodné pro samostatně žijícího aktivního člověka. Psí výběh je 25 metrů nedaleko, další možnost venčení 10 minut chůze na Červený kopec.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu516323
Dispozice1+1
Podlaží5
Typ budovyPanel
Plocha26
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní
PENBB

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.