Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 97 m² bez realitkyV Třešňovce, Praha - Hrdlořezy

Rezervováno
V Třešňovce, Praha - HrdlořezyVybaveno
Měsíční nájemné32 000 Kč

+ Poplatky za služby6 000 Kč
+ Vratná kauce45 000 Kč


Zařízený klimatizovaný byt se 150 m2 zahradou, situovaný v 1. patře rezidenčního projektu Zelené město s kamerovým systémem, podzemním parkováním a dětskými hřišti. Klidná přírodní lokalita na pomezí Hrdlořez a Žižkova, s tramvajovými a autobusovými spoji do centra a k metru - nejbližší stanice metra Palmovka. Výborná občanská vybavenost v blízkém dosahu.

Byt tvoří 2 samostatné ložnice s vestavěnými skříněmi, obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní a jídelním prostorem, koupelna s vanou a toaletou, technická komora, toaleta pro hosty a vstupní hala s vestavěnými skříněmi. Zahrada je přístupná ze všech hlavních místností.

Dřevěné podlahy, dlažba, bezpečnostní vstupní dveře, francouzská okna, rolety, projektor a projekční plátno, pračka, sušička, kuchyňské spotřebiče Miele, indukční varná deska, myčka, mikrovlnná trouba, alarm, zahradní nábytek, dětská prolézačka na zahradě, výtah, sklep 4 m2, kočárkárna / kolárna. V ceně nájmu jsou zahrnuta 2 garážová stání. Poplatky za společné domovní služby 6000 Kč měsíčně. Zálohy na elektřinu 1000 Kč/měs.

Interiér 97 m2, zahrada 150 m2. Ideální pro rodiny s dětmi, bezbariérový přístup.

Boasting a 150 m2 garden, this furnished fully air-conditioned 2-bedroom flat is situated on the first floor of the Zelené město residential project, with camera system, underground parking and children's playgrounds. Green location on the border of Hrdlořezy, Prague 9 and Žižkov, Prague 3, with tram and bus connections to the city center or metro - nearest metro station Palmovka. Very good amenities in close vicinity.

The interior includes two separate bedrooms with built-in wardrobes, living room with a fully fitted open kitchen and dining area, bathroom with bath and toilet, utility room, guest toilet, and entrance hall with built-in wardrobes. The garden is accessible from all main rooms.

Wooden floors, tiles, security entry door, French windows, roller blinds, projector and screen, washer, dryer, Miele kitchen appliances, induction cooktop, dishwasher, microwave oven, alarm, garden furniture, children's climbing frame and slide in the garden, 4 m2 cellar, pram and bike storage, lift. Two garage parking spaces included. Common building charges CZK 6000 per month. Deposit for electricity CZK 1000/month.

Interior 97 m2, garden 150 m2. Ideal for families with children, barrier free access.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu516353
Dispozice3+kk
Podlaží-1
Typ budovyCihla
Plocha97
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.