Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+1 • 35 m² bez realitkyHybešova, Brno - Staré Brno, Jihomoravský kraj

Hybešova, Brno - Staré Brno, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné8 500 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce17 000 Kč


Byt se nachází ve zrekonstruovaném cihlovém domě s výtahem ve 2.patře, situovaný do klidné části dvorního traktu na jižní stranu. Nekuřácký byt po rekonstrukci. Tramvajová zastávka přímo u vchodu, pěšky 5min. od Hlavního náhraží. Dispozice bytu je 1+1 s předsíní. Velikost obývacího pokoje 25m2, kuchyň vybavená lednicí, mikrovlnou troubou, kávovarem a novým plynovým sporákem s troubou. Koupelna s vanou, elektrickým kotlem(denní a noční proud) a novým WC. Dále je k dispozici nová pračka. Byt je plně zařízen a připraven k užívání. Jednání přímo s majitelem, bez provize.

The apartment is located in a renovated brick house with a lift on the 2nd floor, situated in a quiet part of the courtyard on the south side. Non-smoking apartment after reconstruction. Tram stop right at the entrance, 5min. from the main station. The layout of the flat is 1 + 1 with an entrance hall. Living room size 25m2, kitchen equipped with fridge, microwave, coffee maker and new gas stove with oven. Bathroom with bath, electric boiler (day and night current) and new toilet. A new washing machine is also available. The apartment is fully furnished and ready to be used. Negotiation directly with the owner, no commission.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu516466
Dispozice1+1
Dostupné od1. 6. 2018
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná
Užitná plocha35
VybavenoVybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.