Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+1 • 189 m² bez realitkyDittrichova, Praha - Nové Město

Dittrichova, Praha - Nové MěstoVybaveno
Měsíční nájemné75 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce158 000 Kč


Prestižní rezidenční bydlení ve stylu Art Deco v centru Prahy s výhledem na Vltavu a Petřín Pronájem bytu 4+1, 190 m2. Nabízím k pronájmu a umozneni subpronajmu pro booking a airbnb

Praha 2, Nové Město Cena- 89 000 Kč

Naše společnost Vám exkluzivně zprostředkuje dlouhodobý pronájem i pronájem pro krátkodobé pobyty luxusního bytu 4+1 vysokého standardu pro tu i nejnáročnější klientelu.

Tento byt o velikosti 190 m2 se nachází ve druhém patře nádherně zrekonstruovaného historického domu s výtahem, v blízkosti Masarykova nábřeží.

Při rekonstrukci a vybavování bytu byly použity nejmodernější novinky z dílny italského designera Giorgio Grossana a celkový interiér byl dotvářen designérem Enrikem Kellerem.

Zachování veškerých architektonických prvků domu i bytu v původním charakteristickém stylu, nádherně štukované stěny benátskou metodou štukování a spousta svítidel firem Preciosa a Care vytváří kouzelnou a velmi příjemnou atmosféru bytu. Tu dotváří i luxusní nábytek, kterým je byt kompletně zařízen a také veškeré bytové doplňky a elementy ve stylu Versace a Swarowski. V bytě jsou původní dřevěné parketové podlahy, na nichž jsou luxusní moderní koberce, dlažba v kuchyni a jídelně, v koupelně i na WC a dřevěná podlaha na chodbě.

Byt je vybaven luxusním ekologickým ložním prádlem, polštáři, matracemi i ručníky od nejlepších českých výrobců

Po vstupu do bytu se octnete v dlouhé vstupní chodbě, ze které vedou dveře do plně vybavené kuchyně (varná deska, lednice, trouba, myčka, mikrovlnná trouba) s jídelnou, s oknem do tiché ulice Dittrichovy. Kuchyň i byt jsou vybaveny veškerým nádobím a sklenicemi nejvyšší kvality. Z chodby dále vedou dveře do luxusní koupelny se sprchovým koutem, dvou-umyvadlem, rohovou vanou, bidetem a WC. Další dveře pak postupně vedou do technické místnosti s pračkou, úklidové komory, do separátního WC a další koupelny se sprchovým koutem a umyvadlem..

Z chodby napravo se projde do první prostorné ložnice (34 m2) odtud pak se dále do 2. ložnice (34 m2)s velkou plazmovou televizí a nábytkem, doplňky a koberci sladěnými barevně i stylově. Druhá ložnice má rovněž vchod na chodbu.

Z ložnice je další vchod do rohové nádherné pracovny s balkonem a odtud do 3.ložnice, ze které je stejně jako z balkonu nádherný pohled na řeku a částečně i na Petřín.

Lokalita u Jiráskova náměstí a Masarykova nábřeží poskytuje unikátní spojení výhod centra města a zároveň klidnější části u řeky. V okolí veškerá občanská vybavenost-nemocnice, školy, školky, služby…Nesmírnou výhodou bytu je pěší dostupnost na MHD - 2 minuty na metro B i na tramvajové i autobusové linky na Karlovo náměstí. Václavské nám je vzdáleno pouze 8-10 minut pěší chůze, Karlův most 7 minut chůze.

Služby jsou zahrnuty do celkové ceny 89 000 Kč/měs. V ceně služeb- 5000Kč /měsíc je zahrnut i úklid 1x týdně a vysokorychlostní internet.

Toto luxusní rezidenční bydlení je vhodné pro toho nejnáročnějšího klienta co do prostoru i luxusu, toužícího žít v srdci velkoměsta.

Byt je vhodný i pro krátkodobé pobyty , majitel souhlasí, v tom případě budou ovšem finanční podmínky jiné.

Pro další doplňující informace mne neváhejte kdykoliv kontaktovat, rád všechny zodpovím. 737 988 888

Prestigious residential housing in Art Deco style in the center of Prague, overlooking the Vltava River and Petrin

Flats 4 + 1 (190 square meters) with balcony

For a rent a luxury apartment 4 + 1 + B of size 190 m2, located on the third floor of a beautifully renovated historic building from the year 1908 with elevator, near the Vltava reverbank, with exclusive- romantic view of the Vltava River and Petrin .

When renovating and furnishing the apartment, they were using the latest innovations made by Italian designer Giorgio Grossana and Enrike Keller overall interior was assembled and completed by a designer Enrike Keller.

Retaining all the architectural elements of a house or apartment in the main characteristic style creates a charming and pleasant atmosphere of the apartment. This atmosphere is completed by the luxury furniture and all interior accessories and elements in the style of Versace and Swarovski The apartment has original wood parquet flooring, tiles in the kitchen and in the lobby and special heated floor tiles n the bathroom and toilet, which varies according to the temperature of its heating. Chandeliers original from companies Preciosa and Kare. The apartment is equipped with luxurious organic bedding, pillows and mattresses and towels from the best Czech producers.

Upon entering the apartment you find yourself in a long entrance hallway, from which doors lead to a spacious, fully equipped kitchen (stove, refrigerator, dishwasher, microwave, dresser in the style of Louis with a luxury set of cutlery and dishware and glasses of the highest quality. .) with a dining room with a window into the quiet courtyard. From the hallway further door leads to a luxurious bathroom with shower, double sink, bidet and toilet, as well as doors separate WC and utility room, which houses the washer and dryer. A biger corridor and passes to the first spacious bedroom (42 m2) with a window overlooking the river from there to a spacious living room (40 m2) with fireplace and access to a large balcony with the same romantic view. The living room also passes into the second bedroom (45 m2) with large plasma TV and furniture, accessories and carpets matched in color and style as the previous rooms.

Location near Jirasek Square and the Vltava riverbank provides a unique combination of advantages of the city center while the quieter parts of the river. In the near all amenities-hospitals, schools, kindergartens, services ... great advantage of the apartment is pedestrian access to public transport - 2 minutes to the metro B and at tram and bus lines to Karlovo náměstí. To reach the Wenceslas Square takes only 8-10 minutes walk, Charles Bridge 7 minutes.

The price of services-5 000 CZK per month includeds also cleaning 1x per week, high speed internet and all the energy, water and waste.

This luxury residential housing is suitable for very demanding client. Top pair for demanding, affectionate romance.

The apartment is free to move from now 737 988 888

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu516579
Dispozice4+1
Dostupné od11. 9. 2018
VlastnictvíOsobní
PENBA
Plocha189
VybavenoVybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.