Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 40 m² bez realitkyListopadová, Praha - Dolní Počernice

Listopadová, Praha - Dolní PočerniceMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné13 500 Kč

+ Poplatky za služby6 800 Kč
+ Vratná kauce27 000 Kč


Popis

Nabízíme Vám k dlouhodobému pronájmu světlý, na jižní a východní stranu orientovaný byt 2 + KK v cihlovém rodinném domě. Byt se nachází ve zvýšeném přízemí, má samostatný vchod z centrálního schodiště uprostřed domu. Rodinný dům byl v roce 2017 kompletně zrekonstruován, včetně kompletní výměny všech rozvodů.

Byt je vybaven a je připraven ihned k nastěhování. V bytě je k dispozici kuchyňská linka, myčka, jídelní stůl se 4 židlemi, sedací souprava a konferenční stolek, skříně, manželská postel, v koupelně pračka a v předsíni botník.

Autobusová zastávka směr Depo Hostivař je vzdálena cca 200m. Dále je zde i dobré spojení na Palmovku nebo Černý Most. Obrovskou výhodou je i spojení do centra vlakem (jízda ca 15 min) bud na Hlavní nebo Masarykovo nádraží. Vlaková zastávka je vzdálena ca 800m.

Dolní Počernice jsou velmi atraktivní lokalitou s veškerou občanskou vybaveností, jako je základní škola, mateřská školka, zdravotní středisko, obchody i restaurace, wellness a fitness centrum a golfové hřiště. Dále se zde nachází i tenisové kurty, tělocvičny a fotbalové hřiště, ve kterých je prostřednictvím Sokola provozováno mnoho sportovních aktivit. Městská část pořádá pro své občany bohatý kulturní program, např. Masopust, Velikonoční akce, akce pro děti u příležitosti dne Dětí, Babí léto či Mikuláše a adventní výstavy.

Lokalita je velmi dobře dostupná i autem. V blízkosti (ca 550 metrů) se nachází nájezd na Štěrboholskou radiálu, respektive Jižní spojku. Velmi dobře autem dosažitelná jsou i velká nákupní centra, 4 min Europark ve Štěrboholích, CČM 10 min.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu516612
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 11. 2022
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha40
VybavenoVybaveno
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDRtyňská
🚶 187 m (2 min)
PoštaPraha 912
🚘 1 309 m (4 min)
ObchodAlbert
🚘 2 045 m (5 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 3 741 m (7 min)
RestauraceNa Barborce
🚘 881 m (2 min)
LékárnaLékárna v Dolních Počernicích
🚘 972 m (2 min)
Škola
🚘 1 478 m (5 min)
Mateřská školaCPD Gen. Janouška
🚘 6 224 m (13 min)
Sportoviště
🚘 2 291 m (5 min)
Hřiště
🚶 465 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.