Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy • 14342 m² bez realitkyNečtiny - Březín, Plzeňský kraj

Nečtiny - Březín, Plzeňský krajVybaveno
Cena3 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 723 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Předmětem prodeje je malý rodinný penzion s velkoplošným bytem ve vsi Březín, obec Nečtiny na severním Plzeňsku. Dům byl v roce 2000 z bývalého vesnického stavení přestavěn na rekreační dům s možností ubytování pro turisty. V letech 2001-2010 zde byl úspěšně v provozu penzion „HACIENDA“.

Hlavní vchod do domu se nachází za vstupní brankou do dvora na zastřešené terase, která je v zadní části pokryta světlopropustnými deskami. V přízemí se nalézá velká obývací místnost, předsíň, kuchyň se zachovanou původní pecí, sprchový kout s toaletou a techické prostory s kotelnou.

Z předsíně vede visuté schodiště do 1.patra, kde je druhá velká obyvací místost s masionetovým schodištěm do podkrovního pokoje s toaletou. Na obývací místnost je napojena malá průchozí kuchyň, koupelna s vanou a toaletou a ložnice s východem na balkón či pavlač. Na tomto balkóně jsou vchody do obou místností k pronajímání, a proto na něj vede ještě schodiště z přízemí na konci budovy.

Na dvoře u domu se nachází původní sklípek, dřevník, dílna, nedodělaná sauna a relaxační koutek s ohništěm. Odtud je vchod na ca.600 m2 velikou oplocenou zahradu, kde je též plynová nádrž pro ústřední topení a ohřev vody. Dům je napojen na vodovodní řád a kanalizace je řešena septikem.

Dále k nemovitosti patří asi 200 m2 veliký stavební pozemek před bránou do dvora, který se nabízí k výstavbě garáží.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu516686
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
PENBE - Nehospodárná
Užitná plocha14 342
VybavenoVybaveno
Typ budovyOstatní

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.