Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+1 • 84 m² bez realitkyVaršavská, Praha - Vinohrady

Určeno ke spolubydlení
Varšavská, Praha - VinohradyMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné24 000 Kč

+ Poplatky za služby900 Kč
+ Vratná kauce48 000 Kč


K dlouhodobému pronájmu nabízím zrekonstruovaný a vybavený světlý byt 4+1 (84 m2) u Náměstí Míru, který se nachází v 1. patře (bez výtahu).

Výborná poloha Vám umožní rychle se pohybovat po Praze – Metro A, zastávka tramvají 22, 16, 10, 13, 4 a autobusu 135 ve 3 min. vzdálenosti. V blízkosti je řada restaurací a kaváren, non-stop supermarket, čtyři velké parky, farmářské trhy, školy a školky.

Hlavním a největším pokojem bytu je průchozí obývací místnost (23 m2 ), která je vybavena pohovkou, konferenčním stolkem, jídelním stolem se židlemi a komodou.

První ložnice (19 m2) má balkon, manželskou postel, pracovní rohový stůl, židli a šatní skříň. Z tohoto pokoje vedou dveře do dalšího , a to neprůchozí ho pokoje (8 m2 ), kterého lze využít jako pracovnu či ložnici pro hosty. Je zde válenda, šatní skříň, stojací lampa.

Druhá ložnice (17m2) je zařízena manželskou postelí, šatní skříní, psacím stolem a židlí.

Ve vstupní hale je malá spíž, botník a vchod na samostatné WC. V kuchyni najdete prostornou linku, plynový sporák s elektrickou troubu, lednici s mrazákem, myčku, digestoř a plynový kotel. Z kuchyně vedou dveře do koupelny se sprchovým koutem, umyvadlem a pračkou.

Dům je klidný a vchod chráněn kamerovým systémem v souladu s GDPA. Byt má bezpečnostní zámek.

Nastěhování je možné ihned, smlouva se uzavírá na 12 měsíců, s možností prodloužení.

Vratná kauce činí 48 000,-. V bytě je možné mít přihlášeno trvalé bydliště. Domácí mazlíčky za příplatek 2000,-/měsíc. Byt je nekuřácký.

Celkové náklady se sestávají z nájmu 24 000,- a zúčtované zálohy 900,-/osoba na služby (voda, úklid domu a odvoz odpadu). Nájemník uzavírá smlouvu na dodávku plynu a elektřiny sám, náklady spojené se spotřebou má tudíž pod kontrolou.

Jsme přímí vlastníci – neváhejte se na nás obrátit s Vašimi dotazy, rádi Vám vše zodpovíme ( mluvíme německy, anglicky, rusky) - kontakt: 602347169, mail: fam.pekacek@gmail.com

Fotografie aktualizovány: srpen 2022.

Pro realitní kanceláře: děkujeme, ale nemáme zájem o spolupráci.

We offer renovated and equipped apartment 4 + 1 (84 sqm) near Náměstí Míru, which is located on the 1st floor (without elevator).

Excellent location allows you to move around Prague efficiently. Just around the corner, you have Metro A, trams 22, 16, 10, 13, 4 and bus 135. Furthermore, in the neighborhood, there are many shops, restaurants and bistros, clubs, beer gardens, four large parks, farmers markets, schools and kindergarden , 24/7 supermarket , post.office etc.

The living room is the center of the flat (23 sqm). It is equipped with a comfy sofa, coffee table, dining table with 4 chairs and chest of drowers.

First bedroom (19 sqm) with a balcony , large double bed, wardrobe, desk and chair. From this room you can enter a smaller bedroom (8 sqm) situated towards the courtyard, which could be used as a study or as a guest - room. There is one single bed with nightstand and a wardrobe.

The second bedroom (17 sqm) is equipped with large double bed, wardrobe, desk and chair.

The entrance corridor has a pantry, shoe cabinet and doors to the separate toilet. Kitchen (11 sqm). There are agas stove with electric oven, fridge/freezer, dishwasher , hood and separate gas boiler. Adjacent to the kitchen is the bathroom with shower, washing machine and a wash-basin.

The house is serene and has mixed Czech and international residents. The apartment has a security lock.

It is possible to move in immediately, with a 12-month contract. Extension of the contract is possible . The refundable deposit is 48 000 CZK. You may have a permanent residence in the apartment. For a surcharge of 2000 CZK/month, it is also possible to have a pet animal. The apartment is strictly non-smoking.

Total monthly costs consist of rent, which is 24 000 CZK and a deposit 900 CZK/person for services (water, waste disposal, house cleaning…). Gas and electricity are the responsibility of the tenants.

Photos were upgraded: August 2022

We are direct owners – please do not hesitate to contact us, we speak English , German and Russian and we will be happy to answer any of your questions. MAIL: fam.pekacek@gmail.com, phone 00420 602 347 169

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu516717
Dispozice4+1
Dostupné od7. 9. 2022
Podlaží1
Typ budovyCihla
StáříNad 50 let
RekonstrukceInteriér
Plocha84
VybavenoVybaveno
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
PENBE
VytápěníPlynové
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDNáměstí Míru
🚶 155 m (2 min)
PoštaPraha 23
🚶 250 m (3 min)
ObchodPotraviny Karel Vávra
🚶 89 m (1 min)
BankaKomerční banka
🚶 434 m (5 min)
RestauraceOlive Point
🚶 92 m (1 min)
LékárnaU Svaté Ludmily
🚶 299 m (4 min)
ŠkolaLauderova MŠ, ZŠ a gymnázium při Židovské obci v Praze
🚶 130 m (2 min)
Mateřská školaMateřská škola HAPPY CHILD
🚶 241 m (3 min)
SportovištěSokol Praha Královské Vinohrady
🚶 815 m (10 min)
Hřiště
🚶 663 m (8 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.