Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+1 • 52 m² bez realitkyPeštukova, Praha - Veleslavín

Peštukova, Praha - Veleslavín
Cena4 680 000 Kč

Tato nemovitost již od 20 076 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízíme k prodeji kompletně zrekonstruovaný družstevní byt 2+1 na Petřinách. Odhlučněný protihlukovým sádrokartonem v kombinaci s izolační vatou (velmi dobře funkční - byt je velmi klidný), nové rozvody vody, elektřiny, počítačové sítě a TV, kvalitní moderní zásuvky a vypínače, zděné jádro, v koupelně a na WC jávský mramor, koupelna prosvětlená moderními luxfery, dubové dveře s moderním kováním a v chodbě velká dubová šatní skříň se zrcadly, vše zhotovené na míru. Byt je napojený na centrální rozvod tepla (nízké náklady na vytápění), rychlý internet přes pevné připojení (pe3ny.net (doporučujeme) nebo UPC), součástí bytu je sklep 2m. V domě se nachází kočárkárna a sušárna na prádlo. Dům má opravenou fasádu a plastová okna, je obklopen vzrostlými stromy a přímo před domem je volně přístupné fitness v zahradě.

Dům je v klidné zástavbě velmi atraktivní pražské lokality, která nabízí veškerou občanskou vybavenost, metro, tramvaj a bus se nachází pouze 2 minuty chůze, dále kvalitní školky, školy i gymnázia, Billa, Vojenská nemocnice, vše v dochozí vzdálenosti, rovněž obora Hvězda i park Ladronka jsou vzdáleny jen několik minut chůze. Do parku Divoká Šárka se dostanete na kole během 10 minut.

Naše rodina vlastní byt již několik desítek let.

Výhodou převodu družstevního podílu je rychlost převodu (s úhradou kupní ceny přes notářskou úschovu v řádu několika dnů) a dále nízké náklady (kupující neplatí daň z nabytí nemovité věci ve výši 4 procenta). Smlouvu o převodu i notářskou úschovu zajistíme. Kupující žádné další náklady nehradí.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu516732
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyPanel
Plocha52
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.