Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 6+kk • 180 m² bez realitkyHabrová, Přišimasy - Přišimasy, Středočeský kraj

Habrová, Přišimasy - Přišimasy, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena5 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 25 403 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji krásný dům o velikosti 6+kk s příslušenstvím ( 2xkoupelna,2xzáchod,2xšatna 1xtechnická místnost) s pěkným výhledem do krajiny v obci Přišimasy u Úval, 9 Km od Prahy. Doprava hromadnou dopravou do centra Prahy za 53minut.

Zastavěná plocha 105m2, zahrada 525m2 celkem 630m2. Podlahová plocha 180m2.

Dům je postavený v roce 2005, je zateplený a řádně udržovaný s průkazem energetické náročnosti v celkové hodnotě „B“ (velmi úsporná). Topení je ústřední s elektrokotlem a přitápět je možné i v krbu umístěném v obývacím pokoji. Kuchyňská linka je 5let stará (IKEA). Podlahy jsou v přízemí pokryté vinylem a obytné místnosti koberci. V Patře jsou koberce položené na speciální podložce a zůstávají součástí domu. Půda slouží jako úložný prostor bez zateplení. Zabezpečení domu EZS napojený na GSM a kamerový systém se zálohou dat. Internet je rychlý (60/30 Mbit/s). Televizní signál - buď anténa na Digital, nebo satelit. Nyní je nově vybudovaná kanalizace a nádrž 11m3 může sloužit na zachycení dešťové vody. Nádvoří je vydlážděno zámkovou dlažbou a plynule přechází v okrasnou zahradu. Zahrada je udržovaná s trávníkem, keři a automatickým zavlažováním. V obci je školka, místní úřad, restaurace, obchod se smíšeným zbožím i dětské sportoviště.

V případě zájmu Vám pomůžeme zajistit i financování. Uvolnění domu je po dohodě.

Původní nabízená cena 6 400 000 Kč - nyní sleva na 5 990 000 Kč

K nemovitosti je možné za výhodných podmínek přikoupit vedlejší parcelu s rozestavěnou nemovitosti 90m2 a pozemku 340m2 a využít pro dvougenerační bydlení.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu516771
Dispozice6+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha180
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.